Hva er samtalekostnadene for å bruke mobiltelefonen min om bord?

Du kan bruke mobiltelefonen din mens du er på sjøen for å ringe, sende meldinger og bruke data.

 

Det er viktig å merke seg at mobilnettverket leveres av Telenor Maritime og at kostnadene med å motta og foreta telefonsamtaler, bruke mobildata og sende og motta SMS-meldinger vil være høyere enn de som kreves på land.

 

Kostnadene du belastes er ikke underlagt Stena Lines kontroll – de settes ikke av Stena Line, men av mobiloperatøren. Hvis mobiltelefonen din fanger inn Telenor Maritime-nettverket, skal du få en SMS som informerer deg om at du nå er på Telenor Maritime-nettverket og at samtalepriser bli belastet til internasjonale mobiltelefonpriser som er betraktelig høyere enn dine vanlige samtalekostnader, og detaljene om dette kan du få fra din egen tjenesteleverandør.

 

Mens roaming-kostnader når du reiser i EU-land som ble avsluttet den 15. juni 2017, gjelder EUs roamingregler kun når du er koblet til jordiske mobilnettverk. Grensen for bindende priser i EU gjelder ikke hvis du bruker mobiltelefonen din om bord via fergens satellittforbindelse, og derfor kan kostnadene som nettverksleverandøren din angir, være høye.