Hvilke betalingsmåter og valutaer kan benyttes om bord?

Nesten alle ferger mellom Storbritannia, Irland og Nederland godtar betalinger i euro og lokal valuta, som pund sterling (kontroller ruten og landsvalutaen før du reiser). Betalinger kan gjøres med kontanter, kredittkort og debetkort. Prisene på Stena Britannica og Stena Hollandica vises i euro, men betalinger kan gjøres i britiske pund.  Priser på våre ruter til og fra Storbritannia vises i britiske pund, men betaling kan foretas i euro (eller med kredittkort/debetkort).

 

Fergene på rutene Danmark–Sverige, Tyskland–Latvia, Tyskland–Sverige og Sverige–Latvia er kontantløse. Det betyr at du kun kan betale for kjøpene dine om bord med kreditt- eller debetkort. Kontant betaling aksepteres kun i kasinoet og på spilleautomater (der disse fasilitetene er tilgjengelige).

 

De kontantfrie fergene våre er: Stena Danica og Stena Jutlandica (Frederikshavn–Gøteborg), Stena Nautica (Grenå–Halmstad), Stena Livia og Stena Flavia (Travemünde–Liepāja), Stena Baltica og Stena Scandica (Nynäshamn–Ventspils ), Stena Germanica og Stena Scandinavica (Kiel–Gøteborg), Mecklenburg-Vorpommern og Skåne (Rostock–Trelleborg) og Stena Vision (Rosslare–Cherbourg).