Hvilke betalingsmåter og valutaer kan benyttes om bord?

Nesten alle skip mellom Storbritannia, Irland og Nederland godtar betalinger i euro og lokal valuta, som pund sterling (kontroller ruten og landsvalutaen før du reiser). Betalinger kan gjøres med kontanter, kredittkort og debetkort med Maestro-logo. Prisene på Stena Britannica og Hollandica vises i euro, men betalinger kan gjøres i valutaen GBP.  Priser på våre ruters til og fra Storbritannia vises i GBP, men betaling kan foretas i euro (eller med kredittkort/debetkort også).

 

Skipene på rutene mellom Cherbourg–Rosslare, Danmark–Sverige, Tyskland–Latvia, Tyskland–Sverige, Sverige–Latvia, Sverige-Finland og Polen–Sverige er kontantløse. Dette betyr at du kun kan betale for kjøpene dine om bord med et kredittkort eller med et debetkort med Maestro-logoen. Kontantbetaling aksepteres kun i kasino- og spilleautomater (der disse fasilitetene er tilgjengelige).

 

De kontantfrie fergene våre er: Stena Horizon (Cherbourg–Rosslare), Stena Danica, Stena Jutlandica og Stena Vinga (Frederikshavn–Gøteborg), Stena Nautica (Grenå–Halmstad), Stena Livia og Stena Flavia (Travemünde–Liepāja), Stena Baltica og Stena Scandica (Nynäshamn–Ventspils ), Urd og Stena Gothica (Nynäshamn-Hanko), Stena Germanica og Stena Scandinavica (Kiel–Gøteborg), Mecklenburg–Vorpommern og Skåne (Rostock–Trelleborg), Stena Nordica, Stena Spirit og Stena Vision (Gdynia–Karlskrona).

Contact frequently asked question icon

Tilknyttede spørsmål