Hvor lenge før avgang må jeg sjekke inn?

Tidspunkt for innsjekk varierer etter hvilken ferge og havn du reiser fra, og finnes i e-billettens bestillingsbekreftelse. 

 

Innsjekk med et kjøretøy:

Passasjerer som reiser med kjøretøy må følge skiltene til innsjekk. Vennligst vis fram e-billett og annen relevant dokumentasjon til medarbeidere ved innsjekk som gjerne sjekker deg inn for overfarten. Når de er ferdige, vil de lede deg til den relevante bilbanen som forberedelse til ombordstigning. 

 

Innsjekk uten et kjøretøy: 

Passasjerer til fots kan sjekke inn på passasjerterminalen ved et av Stena Lines skranker eller, der det er tilgjengelig, ved en av våre selvbetjente kiosker. Sjekker du inn via en automat, skanner du strekkoden på e-billetten. Den skriver ut et ombordstigningskort for deg. Trenger du hjelp, vil en medarbeider når som helst gjerne hjelpe deg. 

Merk at ikke å ankomme i tide for innsjekk kan føre til kansellering av bestillingen din uten refusjon.

Passasjerer bes også om å sikre at de har nødvendig reiseidentifikasjon og dokumentasjon tilgjengelig (som pass og visum) før de ankommer havnen. Stena Line er ikke ansvarlig i tilfelle en passasjer ikke er i stand til å innhente de relevante tillatelsene som kreves for reiser over landegrensene.   

 

Tog og seiling-passasjerer:

Hvis du har bestilt en Tog og seilingsbillett, merk at enkelte Tog- og seil (Rail & Sail)-tjenester kan ha planlagt ankomst etter seneste innsjekkingstid. Passasjerene kan være trygge på at de fortsatt vil få lov til å gå om bord. Skulle togtjenestene bli forsinket, kan seilinger vente for å ta imot disse fotpassasjerene, underlagt kapteinens skjønn.

 

Belfast havn (til Cairnryan) og Cairnryan havn

Innsjekk for biler åpner 2 timer før avgang og stenger 45 minutter før avgang.

Innsjekk av passasjerer til fots, inkludert passasjerer med tog og ferge, åpner 1 time 45 minutter før avgang og stenger 45 minutter før avgang.

 

Belfast havn (til Liverpool) og Liverpool havn

Innsjekk for fergeavgang kl. 10.30 åpner for kjøretøy og passasjerer til fots fra kl. 08.00 og stenger kl. 09.30.

Innsjekk for fergeavgang kl. 22.30 åpner for kjøretøy og passasjerer til fots fra kl. 19.30 og stenger kl. 21.30.

 

Dublin havn og Holyhead havn

Innsjekk for biler stenger 30 minutter før avgang. Innsjekk for passasjerer til fots stenger 40 minutter før avgang.

 

Rosslare havn og Fishguard havn

Innsjekk for kjøretøy åpner 3 timer før avgang og stenger 30 minutter før avgang.

Innsjekk for passasjerer til fots, inkludert passasjerer med tog og ferge, åpner 1 time 30 minutter før avgang og stenger 30 minutter før avgang.

 

Harwich havn

For avgang kl. 09.00, sjekker du inn for kjøretøy og som passasjer til fra kl. 07.45. Tjenesten stenger kl. 08.15. 

Innsjekk med avgang kl. 23.00 for kjøretøy og passasjerer til fots åpner kl. 20.30 og stenger kl. 22.15. Fra midten av mai til september på travle overfarter, vil innsjekk for kjøretøy åpne kl. 19.30.

 

Fordi du reiser fra et land utenfor EU/Schengen, gjelder forskjellige regler for innreise. Det kan ta lengre tid å sjekke inn ved landegrensene fordi bagasjen og reisedokumentene kan sjekkes i tollen.

 

Hoek van Holland havn

For avgang klokken 14.15 (mandag til lørdag) åpner innsjekk for kjøretøy og passasjerer til fots kl. 12.30 og stenger kl. 13.30. Fra midten av mai til september vil innsjekk for kjøretøy åpne kl. 11.30 på travle overfarter.

For avgang kl. 13.45 (søndag) åpner innsjekk for kjøretøy og passasjerer i fots kl. 12.15 og stenger kl. 13.00.

For avgang kl. 22.00, åpnes innsjekk for kjøretøy og passasjerer til fots kl. 18.45 og stenger kl. 21.15. Fra midten av mai til september på travle overfarter, vil innsjekk for kjøretøy åpne kl. 18.15.

 

Fordi du reiser til et land utenfor EU/Schengen, gjelder forskjellige regler for innreise. Det kan ta lengre tid å sjekke inn ved landegrensene fordi bagasjen og reisedokumentene kan sjekkes i tollen.

 

Cherbourg havn

Innsjekk for kjøretøy stenger 60 minutter før avgang. Passasjerer kan hente billettene fra kl. 12.00 på onsdager og fredager, og fra kl. 10.00 på søndager. Innsjekk for passasjerer til fots stenger 60 minutter før avgang.

 

Göteborg havn (til Danmark) og Frederikshavn havn

Innsjekk åpner 60 minutter før avgang på reise med kjøretøy og 45 minutter før avgang for passasjerer til fots. Innsjekk stenger 30 minutter før avgang. 

 

Göteborg havn (til Kiel)

Innsjekk åpner fra 17.00 (mandag til fredag) og fra kl. 16.00 (lørdag og søndag) og stenger 30 minutter før planlagt avgang for passasjerer til fots og 60 minutter før planlagt avgang for alle som reiser med et kjøretøy. 

 

Kiel havn

Fra 17. juni til 21. august 2022 åpner innsjekken hver dag fra kl. 14.00 og stenger 30 minutter før planlagt avgang for kjøretøy og passasjerer til fots. Ombordstigning starter kl. 15.00

 

Bortsett disse datoene er innsjekken åpen fra kl. 16.00 mandag til fredag, og fra kl. 15.00 lørdag og søndag, og stenger 30 minutter før planlagt avgang for kjøretøy og passasjerer til fots. Ombordstigning starter kl. 17.00 fra mandag til fredag og kl. 16.00 lørdag og søndag.

 

Svenske passasjerer får gå om bord fra kl. 13.15 via landgangen.

 

Halmstad havn og Grenå havn

Passasjerer til fots som reiser fra Halmstad havn: Innsjekk åpner 75 minutter før avgang og stenger 60 minutter før planlagt avgang på Halmstad sentralstasjon (NB: ikke i Rejsecentrum). Herfra vil en buss fra Stena Line gå fra sentralstasjonen til havnen for ombordstigning. Når bussen har forlatt stasjonen kan den ikke stoppe for å ta med flere passasjerer underveis. 

Passasjerer til fots som reiser fra Grenå havn: Innsjekk åpner 45 minutter før avgang og stenger 30 minutter før planlagt avgang

Kjøretøy fra Halmstad og Grenå: Innsjekk åpner 60 minutter før avgang og lukker 30 minutter før planlagt avgangstid.  

 

Rostock havn

Innsjekk stenger 60 minutter før planlagt avgang.

Passasjerer til fots må hente billettene fra tollskranken minst 45 minutter før avgang (tollskranken er åpen fra kl. 05.30 til kl. 22.45 fra mandag til lørdag og fra kl. 08.15 til kl. 22.15 på søndag). Innsjekk for passasjerer til fots stenger 30 minutter før avgang. Terminalbussen går 30 minutter før avgang. Etter det er det ingen tilgjengelig transport til fartøyet.

 

Trelleborg havn

Innsjekk stenger 60 minutter før planlagt avgang.

 

Karlskrona havn og Gdynia havn

Innsjekk stenger 60 minutter før planlagt avgang. Grupper på mer enn 20 personer må sjekke inn minst 90 minutter før avgang. 

Passasjerer må lese regler for pass og visum før ankomst til havnen. Stena Line er ikke ansvarlig dersom en passasjer ikke har tillatelse til å krysse grensen. Mer informasjon finner du på www.msz.gov.pl 

 

Travemünde havn, Liepāja havn, Nynäshamn havn og Ventspils havn

Innsjekk stenger 90 minutter før planlagt avgang.

Contact frequently asked question icon

Tilknyttede spørsmål