Merk:

Vit før du drar – alle de siste reiserådene samt adgangskrav for reisen din.

Hvor lenge før avreise/avgang må jeg sjekke inn?

Innsjekktider varierer avhengig av hvilken ferge og havn du reiser fra, og kan finnes i e-billett-bestillingsbekreftelsen. 

 

Innsjekk med et kjøretøy:

Passasjerer som reiser med kjøretøy må følge skiltene til innsjekkingsbåsene. Vennligst vis din e-billett og annen relevant dokumentasjon til vårt innsjekkingspersonale som gjerne sjekker deg inn for overfarten din. Når de er ferdige, vil de lede deg til den relevante bilbanen som forberedelse til ombordstigning. 

 

Innsjekk uten et kjøretøy: 

Passasjerer med fot kan sjekke inn på passasjerterminalen ved et av våre skranker eller, der det er tilgjengelig, ved en av våre selvbetjente kiosker. Hvis du sjekker inn via en automat, skanner du strekkoden på e-billetten din. Da blir det skrevet ut et ombordstigningskort for deg. Hvis du trenger hjelp når som helst, vil en medarbeider gjerne hjelpe deg. 

Merk at ikke å ankomme i tide for innsjekk kan føre til kansellering av bestillingen din uten refusjon.

Passasjerer bes også om å sikre at de har nødvendig reiseidentifikasjon og dokumentasjon tilgjengelig (som pass og visum) før de ankommer havnen. Stena Line er ikke ansvarlig i tilfelle en passasjer ikke er i stand til å innhente de relevante tillatelsene som kreves for reiser over landegrensene.   

 

Tog og seiling-passasjerer:

Hvis du har bestilt en Tog og seilingsbillett, merk at enkelte Tog- og seil ((Rail & Sail)-tjenester kan ha planlagt ankomst etter seneste innsjekkingstid. Passasjerene kan være trygge på at de fortsatt vil få lov til å gå om bord. Skulle togtjenestene bli forsinket, kan seilinger vente for å ta imot disse fotpassasjerene, underlagt kapteinens skjønn.

 

For følgende ruter lukker innsjekk 30 minutter før planlagt avgang:

Kiel–Göteborg

Frederikshavn–Göteborg

Grenå–Halmstad

Fishguard–Rosslare

Holyhead–Dublin

Cairnryan–Belfast 

 

For følgende ruter lukker innsjekk 45 minutter før planlagt avgang:

Hook of Holland – Harwich

Rosslare–Cherbourg

 

For følgende ruter finner innsjekk sted ikke senere enn 60 minutter før avgang: 

Liverpool–Belfast

Gdynia–Karlskrona

Rostock–Trelleborg 

 

For følgende ruter finner innsjekk sted ikke senere enn 90 minutter før avgang:

Travemünde–Liepāja

Ventspils–Nynäshamn 

 

Cherbourg havn

Innsjekk lukkes 45 minutter før planlagt avgangstid. 

 

Göteborg- (til Danmark) og Frederikshavn-havnene

Innsjekk åpner 60 minutter før avgang når det reises med kjøretøy og 45 minutter før avgang for fotpassasjerer. Innsjekk lukker 30 minutter før avgang. 

 

Göteborg havn (til Kiel)

Innsjekk åpner fra 17.00 (mandag til fredag) og fra kl. 16.00 (lørdag og søndag) og lukker 30 minutter før planlagt avgang for fotpassasjerer og 60 minutter før planlagt avgang for dem som reiser med kjøretøy. 

 

Kiel havn

Innsjekk åpner fra 16.00 (mandag til fredag) og fra kl. 15.00 (lørdag og søndag) og lukker 30 minutter før planlagt avgang for fotpassasjerer og 60 minutter før planlagt avgang for dem som reiser med kjøretøy. 

 

Havnene Halmstad og Grenå

Fotpassasjerer som reiser fra Halmstad havn: Innsjekk åpner 75 minutter før avgang og lukker 60 minutter før planlagt avgangstid på Halmstad sentralstasjon (NB: ikke i Rejsecentrum) og en Stena Line-buss vil da gå fra sentralstasjonen til havnen for ombordstigning. Når bussen har forlatt stasjonen kan den ikke stoppe for å ta med flere passasjerer underveis. 

Fotpassasjerer som reiser fra Grenå havn: Innsjekk åpner 45 minutter før avgang og lukker 30 minutter før planlagt avgangstid

Kjøretøy fra Halmstad og Grenå: Innsjekk åpner 60 minutter før avgang og lukker 30 minutter før planlagt avgangstid.  

 

Havnene Trelleborg og Rostock

Innsjekk lukker 60 minutter før planlagt avgangstid.

 

Havnene Karlskrona og Gdynia

Innsjekking stenger 60 minutter før planlagt avgangstid. Grupper på mer enn 20 personer må sjekke inn minst 90 minutter før avgang. 

Passasjerer må lese pass- og visumregler før ankomst til havnen. Stena Line er ikke ansvarlig dersom en passasjer ikke får tillatelse til å krysse grensen. Mer informasjon er tilgjengelig på www.msz.gov.pl 

 

Havnene Travemünde, Liepāja, Nynäshamn og Ventspils

Innsjekk lukker 90 minutter før planlagt avgangstid.

Contact frequently asked question icon

Tilknyttede spørsmål