Hvordan får passasjerer til fots tilgang til fergen?

Avhengig av hvilken havn du reiser fra, vil passasjerer til fots enten gå om bord på fergen via matebuss eller gangvei.

 

Via havnene Holyhead, Dublin, Liverpool og Belfast (VT2 til Liverpool) og Cherbourg: 

Passasjerer til fots vil bli overført fra passasjerterminalen til fergen med buss.

 

Via havnene Cairnryan, Belfast (VT4 til Cairnryan), Rosslare og Fishguard:

Det kreves at passasjerene går fra passasjerterminalen til fergen via en overbygd gangvei. Denne spaserturen er minst 200 m, noe som kanskje ikke er mulig for noen gjester. Vennligst informer våre ansatte ved innsjekking om at du vil trenge hjelp, og vi vil sørge for at dette ordnes for deg. Det er viktig at du ankommer for å sjekke inn minst 30 minutter før avgang, slik at vi kan legge til rette for deg. I Belfast (VT4) og Cairnryan Ports er en skyttelbuss tilgjengelig som kan ta deg fra passasjerterminalen direkte til fergen. I havnene Rosslare og Fishguard vil alternativ assistanse bli gitt.

 

Via Harwich havn:

Passasjerer som går fra passasjerterminalen til fergen må gå via en overbygd gangvei. Denne spaserturen er minst 300 m og passer kanskje ikke for alle gjester. Gjør vår stab oppmerksomme på at du trenger assistanse ved innsjekk, så vil vi sørge for at det blir arrangert for deg.

 

Via Hoek van Holland havn:

Passasjerer som går fra passasjerterminalen til fergen må gå via en overbygd gangvei. Denne spaserturen er minst 700 m med rullebånd som kanskje ikke passer for alle gjester. Gjør vår stab oppmerksomme på at du trenger assistanse ved innsjekk, så vil vi sørge for at det blir arrangert for deg.