Ferge til Belfast og Cairnryan

Reis med stil på de største, mest luksuriøse fergene som noensinne har seilt mellom Skottland og Nord-Irland, Stena Superfast VII og Stena Superfast VIII. Med 12 daglige seilinger kan du reise til fots eller med bil til Belfast og Cairnryan fra kun 2 timer 15 minutter på to av de beste ferjene på Irskesjøen.

 

Cairnryan til Belfast – en fantastisk reiseopplevelse

Reis med ferge til Belfast og utforsk Nord-Irland og området rundt. Du vil oppleve overlegen komfort og glede om bord på våre Superfast-skip, med alle fasiliteter om bord tilgjengelig for å gjøre reisen din så avslappende og hyggelig som mulig. Pakk bilen og ta en biltur til Nord-Irland – et sted full av historie, kultur og mye mer.  

 

Belfast – inngangsporten til Nord-Irland!

Ta inn severdighetene i de to store byene – Belfast og Derry ~ Londonderry, utforsk de mange attraksjonene i verdensklasse inkludert Titanic Belfast og Giant's Causeway på nordkysten, ta en halvliter i en av de kuleste pubene og et måltid i en av mange fantastiske restauranter.  Handle til du ikke orker mer, ta en sightseeingtur og besøk de mange historiske landemerkene. Det er endeløse ting å gjøre og du vil være sikker på at du får de varmeste velkomstene.

 

Belfast til Cairnryan på bare 2 timer og 15 minutter

Dra på shopping, ta deg en matbit, nyt en gratis film, opplev Pure Nordic Spa eller bare len deg tilbake og slapp av. Reis med ferge til Cairnryan og Glasgow er mindre enn 2 timer unna med bil, tog eller buss, og Edinburgh kan nås på 3,5 timer. Med dramatiske landskap og en livlig kultur er et besøk til Skottland en uforglemmelig opplevelse! 

 

Sørvest-Skottland, Ayr og Glasgow – utforsk dem alle med bil

Med slott, fantastisk natur, endeløse utendørsaktiviteter, er Dumfries & Galloway og Ayrshire i Sørvest-Skottland flotte steder å utforske. Besøk Galloway Forest Park, kjør terrengsykkel på 7stanes, utforsk Threave Castle eller ta en tur til den vakre kystbyen Ayr.  Glasgow er mindre enn 2 timer fra Cairnryan og der kan du nyte alt denne store byen har å tilby.

 

Kom én gang så vil du trekkes tilbake til Skottland og Irland gang på gang senere! Uten bagasjekostnader å tenke på, hvorfor ikke pakke bilen og ta fergen til Cairnryan eller Belfast og nyte en bilferie med Stena Line?

Reis med stil på de største, mest luksuriøse fergene som noensinne har seilt mellom Skottland og Nord-Irland, Stena Superfast VII og Stena Superfast VIII. Med 12 daglige seilinger kan du reise til fots eller med bil til Belfast og Cairnryan fra kun 2 timer...

Les mer Les mindre

Seil på Superfast VII og Superfast VIII

til Belfast og Cairnryan

Fra 1794 kr enkel, bil og sjåfør

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferge til Belfast og Cairnryan

  • Stena Superfast VII ferry at sea
    Stena Superfast VII
  • Stena Superfast VIII ferry at sea
    Stena Superfast VIII

Havnesteder

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Cairnryan havn-side

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Belfast havn (til Cairnryan)-side

Seil på Superfast VII og Superfast VIII

til Belfast og Cairnryan

Fra 1794 kr enkel, bil og sjåfør

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.