Ferge til Rosslare og Fishguard

Stena Europe tilbyr en praktisk og avslappende måte å reise mellom Rosslare og Fishguard.  Seil på den korteste, raskeste overfarten mellom Sør-Wales og Irland med 4 daglige overfarter å velge mellom.  Hvorfor ikke lene deg tilbake og slappe av i vår eksklusive Stena Plus Lounge, ta deg en kaffe i Coffee House eller, hvis du foretrekker det, hengi deg til litt shoppingterapi i vår tollfrie butikk – du vil aldri kjede deg om bord!  Vi har også gratis Wi-Fi i hovedpassasjersalongene om bord, så du kan surfe deg gjennom Irskesjøen uten å forlate setet ditt.

 

Ta en bilferie fra Fishguard til Rosslare

Å ta fergen til Rosslare er den beste måten å nå Irlands solrike sørøst.  Stikk av fra det ordinære og gi deg ut på en tur i de nærliggende kjerneområdene til Wexford, Waterford og Kilkenny.  Du kan enkelt reise videre av sted og nå Irlands hovedstad Dublin på mindre enn 2 timer og Cork på under 3 timer.

 

Nyt alt det sørøstlige Irland har å by på

Wexford er berømt for sine gylne sandstrender, hageentusiaster vil ha glede av å oppdage det vakre Wexford Garden Trail og historieinteresserte vil elske å utforske de mange slottene og attraksjonene landet har å by på.  Mens du er der må du for all del ikke glemme å smake på – Wexford er berømt for dem!

 

Rosslare til Fishguard – den korteste, raskeste overfarten

Reis med ferge til Fishguard i Sørvest-Wales. Denne vakre delen av verden er kjent for sine fantastiske strender og fantastiske landskap. Cardiff, Swansea og Bristol ligger alle innen rekkevidde fra Fishguard, og London ligger under 5 timer med bil.

 

Utforske det sørlige Wales

Sør-Wales er rett og slett fantastisk. Utforsk Pembrokeshire med sitt karakteristiske, fantastiske landskap, sandstrender og dramatiske sjøklipper. Dra litt lenger unna og nyt det livlige nattelivet i Cardiff, hovedstaden i Wales.  London er også innenfor rekkevidde.

 

Uten noen bagasjekostnader kan du bare pakke med alt og nyte en bilferie med Stena Line!

Stena Europe tilbyr en praktisk og avslappende måte å reise mellom Rosslare og Fishguard.  Seil på den korteste, raskeste overfarten mellom Sør-Wales og Irland med 4 daglige overfarter å velge mellom.  Hvorfor ikke lene deg tilbake og slappe av i vår...

Les mer Les mindre

Seiling på Stena Europe

til Rosslare og Fishguard

Fra kr 1585 én vei, bil og sjåfør

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferger på ruten

  • Fergen Stena Europe til sjøs
    Stena Europe

Havnesteder

Map showing routes and ports to and from Ireland
Map showing routes and ports to and from Ireland

Rosslare Europort ligger i enden av N25 i Rosslare havn og er tydelig skiltet på alle veiskiltene som fører til havnen. Havnen ligger 20 minutter fra Wexford , 1 time 20 minutter fra Waterford , 1 time 45 minutter fra Kilkenny , 2 timer 15 minutter fra Dublin og 3 timer fra Cork.

 

Rosslare er en liten landsby med et supermarked, bank, hoteller, skysstasjoner, puber og restauranter.

Vis Rosslare havn-side

Fishguard havn 1 engelsk mil nordvest for sentrum i Fishguard. Fishguard ligger sydvest i Wales og nås via bilveien fra M4 og A40 fra øst eller A497 fra nord.

 

Det et to daglige fergeoverfarter hele året til Rosslare med Stena Europe.

 

Besøk vår Tax Free-butikk i havnen

Hvis du reiser med bil, kan du ikke bare se frem til store besparelser om bord, men du kan også kjøpe i bulk i våre Tax Free-havnebutikker! Med beliggenhet i Holyhead, Fishguard og Harwich, kan du finne spesielle bulktilbud som kun er tilgjengelige i havnene.

Bare parker bilen din, kjøp Tax Free-kvoten din og la bilen gjøre det tunge arbeidet så du ikke trenger å gjøre det! Våre Tax Free–havnebutikker er alltid åpne for passasjerer.

 

Se Tax Free-kvoter her eller spør en av våre ansatte som med glede hjelper deg. 

 

God shopping!

 

Vis Fishguard havn-side

Seiling på Stena Europe

til Rosslare og Fishguard

Fra kr 1585 én vei, bil og sjåfør

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.