Ferge til Rosslare og Fishguard

Stena Europe tilbyr en praktisk og avslappende måte å reise mellom Rosslare og Fishguard.  Seil på den korteste, raskeste overfarten mellom Sør-Wales og Irland med 4 daglige overfarter å velge mellom.  Hvorfor ikke lene deg tilbake og slappe av i vår eksklusive Stena Plus Lounge, ta deg en kaffe i Coffee House eller, hvis du foretrekker det, hengi deg til litt shoppingterapi i vår tollfrie butikk – du vil aldri kjede deg om bord!  Vi har også gratis Wi-Fi i hovedpassasjersalongene om bord, så du kan surfe deg gjennom Irskesjøen uten å forlate setet ditt.

 

Ta en bilferie fra Fishguard til Rosslare

Å ta fergen til Rosslare er den beste måten å nå Irlands solrike sørøst.  Stikk av fra det ordinære og gi deg ut på en tur i de nærliggende kjerneområdene til Wexford, Waterford og Kilkenny.  Du kan enkelt reise videre av sted og nå Irlands hovedstad Dublin på mindre enn 2 timer og Cork på under 3 timer.

 

Nyt alt det sørøstlige Irland har å by på

Wexford er berømt for sine gylne sandstrender, hageentusiaster vil ha glede av å oppdage det vakre Wexford Garden Trail og historieinteresserte vil elske å utforske de mange slottene og attraksjonene landet har å by på.  Mens du er der må du for all del ikke glemme å smake på – Wexford er berømt for dem!

 

Rosslare til Fishguard – den korteste, raskeste overfarten

Reis med ferge til Fishguard i Sørvest-Wales. Denne vakre delen av verden er kjent for sine fantastiske strender og fantastiske landskap. Cardiff, Swansea og Bristol ligger alle innen rekkevidde fra Fishguard, og London ligger under 5 timer med bil.

 

Utforske det sørlige Wales

Sør-Wales er rett og slett fantastisk. Utforsk Pembrokeshire med sitt karakteristiske, fantastiske landskap, sandstrender og dramatiske sjøklipper. Dra litt lenger unna og nyt det livlige nattelivet i Cardiff, hovedstaden i Wales.  London er også innenfor rekkevidde.

 

Uten noen bagasjekostnader kan du bare pakke med alt og nyte en bilferie med Stena Line!

Stena Europe tilbyr en praktisk og avslappende måte å reise mellom Rosslare og Fishguard.  Seil på den korteste, raskeste overfarten mellom...

Les mer Les mindre

Seiling på Stena Europe

til Rosslare og Fishguard

Fra kr 1310 /Bil+1

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferger på ruten

  • Stena Europe
    Stena Europe

Havnesteder

Rosslare havn
Fishguard havn

Rosslare Europort ligger i enden av N25 i Rosslare havn og er tydelig skiltet på alle veiskiltene som fører til havnen. Havnen ligger 20 minutter fra Wexford , 1 time 20 minutter fra Waterford , 1 time 45 minutter fra Kilkenny , 2 timer 15 minutter fra Dublin og 3 timer fra Cork.

 

Rosslare er en liten landsby med et supermarked, bank, hoteller, skysstasjoner, puber og restauranter.

Vis Rosslare havn-side

Fishguard havn 1 engelsk mil nordvest for sentrum i Fishguard. Fishguard ligger sydvest i Wales og nås via bilveien fra M4 og A40 fra øst eller A497 fra nord.

 

Det et to daglige fergeoverfarter hele året til Rosslare med Stena Europe.

Vis Fishguard havn-side

Seiling på Stena Europe

til Rosslare og Fishguard

Fra kr 1310 /Bil+1

Reise
Reis tilbake

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger du hjelp med bestillingen din? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.