Ferge til Rosslare og Fishguard

Seil på korteste og raskeste vis mellom Sør-Wales og Irland, og velg mellom fire daglige seilinger. Hvorfor ikke lene deg tilbake og slappe av i eksklusive Stena Plus Lounge, om du vil, gjøre dagen litt bedre med gode handleopplevelser i vår Duty Free Shop? Du vil aldri kjede deg om bord hos oss! Vi har også gratis Wi-Fi i hovedpassasjersalongene om bord, så du kan surfe deg gjennom Irskesjøen uten å forlate setet ditt.

 

Ta en bilferie fra Fishguard til Rosslare

Vil du reise til Irlands solfylte sydøst, er det best å ta ferge til Rosslare. Få et avbrekk fra det vanlige og dra ut på en reise til det beste fra regionen, nemlig Wexford, Waterford og Kilkenny. Du reiser enkelt videre til Dublin, Irlands hovedstad, på under to timer, og til Cork på under tre timer.

 

Nyt alt det sørøstlige Irland har å by på

Wexford er viden kjent for sine gylne sandstrender, mens alle som elsker fine hager vil ha glede av å oppdage vakre Wexford Garden Trail. Historieinteresserte vil elske å utforske de mange slottene og attraksjonene regionen har å by på. Husk at du bør smake på jordbærene når du er der. Wexford er kjent for gode jordbær!

 

Rosslare til Fishguard – den korteste, raskeste overfarten

Reis med ferge til Fishguard i Sørvest-Wales. Denne vakre delen av verden er kjent for sine fantastiske strender og nydelige landskap. Cardiff, Swansea og Bristol ligger alle innen rekkevidde fra Fishguard, og London ligger under fem timer unna med bil.

 

Utforsk det sørlige Wales

Sør-Wales er rett og slett naturskjønt. Utforsk Pembrokeshire med sitt særpregede og flotte landskap, sandstrender og dramatiske klipper ut mot sjøen. Dra litt lenger unna og nyt det livlige nattelivet i Cardiff, hovedstaden i Wales. London er heller ikke langt unna.

 

Uten noen bagasjekostnader kan du bare pakke med alt og nyte en bilferie med Stena Line!

 

Nyhet! Tollfri shopping i havnen

Hvis du reiser med bil, kan du ikke bare se frem til store besparelser om bord, men du kan også kjøpe flerpakninger i våre tollfrie havnebutikker i Harwich og Fishguard! Finn spesielle tilbud på flerpakninger kun i disse butikkene – bare parker bilen, kjøp den tollfrie kvoten din og la bilen gjøre det tunge arbeidet. God shopping! 

Seil på korteste og raskeste vis mellom Sør-Wales og Irland, og velg mellom fire daglige seilinger. Hvorfor ikke lene deg tilbake og slappe av i eksklusive Stena Plus Lounge, om du vil, gjøre dagen litt bedre med gode handleopplevelser i...

Les mer Les mindre

Seil på korteste og raskeste vis mellom Sør-Wales og Irland

Rosslare og Fishguard

Fra 1888 kr enkel, bil og sjåfør

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferge til Rosslare og Fishguard

  • SONY DSC
    Stena Nordica

Havnesteder

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Rosslare havn-side

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Fishguard havn-side

Seil på korteste og raskeste vis mellom Sør-Wales og Irland

Rosslare og Fishguard

Fra 1888 kr enkel, bil og sjåfør

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.