Ferge til Rosslare og Fishguard

Stena Nordica tilbyr en praktisk og rolig reisevei til Rosslare og Fishguard. Seil på korteste og raskeste vis mellom Sør-Wales og Irland, og velg mellom fire daglige seilinger. Hvorfor ikke lene deg tilbake og slappe av i eksklusive Stena Plus Lounge, kjøpe en kaffe på Social Café eller, om du vil, gjøre dagen litt bedre med gode handleopplevelser i vår Duty Free Shop? Du vil aldri kjede deg om bord hos oss! Vi har også gratis Wi-Fi i hovedpassasjersalongene om bord, så du kan surfe deg gjennom Irskesjøen uten å forlate setet ditt.

 

Ta en bilferie fra Fishguard til Rosslare

Vil du reise til Irlands solfylte sydøst, er det best å ta ferge til Rosslare. Få et avbrekk fra det vanlige og dra ut på en reise til det beste fra regionen, nemlig Wexford, Waterford og Kilkenny. Du reiser enkelt videre til Dublin, Irlands hovedstad, på under to timer, og til Cork på under tre timer.

 

Nyt alt det sørøstlige Irland har å by på

Wexford er viden kjent for sine gylne sandstrender, mens alle som elsker fine hager vil ha glede av å oppdage vakre Wexford Garden Trail. Historieinteresserte vil elske å utforske de mange slottene og attraksjonene regionen har å by på. Husk at du bør smake på jordbærene når du er der. Wexford er kjent for gode jordbær!

 

Rosslare til Fishguard – den korteste, raskeste overfarten

Reis med ferge til Fishguard i Sørvest-Wales. Denne vakre delen av verden er kjent for sine fantastiske strender og nydelige landskap. Cardiff, Swansea og Bristol ligger alle innen rekkevidde fra Fishguard, og London ligger under fem timer unna med bil.

 

Utforsk det sørlige Wales

Sør-Wales er rett og slett naturskjønt. Utforsk Pembrokeshire med sitt særpregede og flotte landskap, sandstrender og dramatiske klipper ut mot sjøen. Dra litt lenger unna og nyt det livlige nattelivet i Cardiff, hovedstaden i Wales. London er heller ikke langt unna.

 

Uten noen bagasjekostnader kan du bare pakke med alt og nyte en bilferie med Stena Line!

 

Nyhet! Tollfri shopping i havnen

Hvis du reiser med bil, kan du ikke bare se frem til store besparelser om bord, men du kan også kjøpe flerpakninger i våre tollfrie havnebutikker i Harwich og Fishguard! Finn spesielle tilbud på flerpakninger kun i disse butikkene – bare parker bilen, kjøp den tollfrie kvoten din og la bilen gjøre det tunge arbeidet. God shopping! 

Stena Nordica tilbyr en praktisk og rolig reisevei til Rosslare og Fishguard. Seil på korteste og raskeste vis mellom Sør-Wales og Irland, og velg mellom fire daglige seilinger. Hvorfor ikke lene deg tilbake og slappe av i eksklusive Stena Plus Lounge...

Les mer Les mindre

Seiling på Stena Nordica

Rosslare og Fishguard

Fra 1420 kr enkel, bil og sjåfør

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferger på ruten

  • SONY DSC
    Stena Nordica

Havnesteder

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

Rosslare Europort ligger i enden av N25 i Rosslare havn og er tydelig skiltet på alle veiskiltene som fører til havnen. Havnen ligger 20 minutter fra Wexford , 1 time 20 minutter fra Waterford , 1 time 45 minutter fra Kilkenny , 2 timer 15 minutter fra Dublin og 3 timer fra Cork.

 

Rosslare er en liten landsby med et supermarked, bank, hoteller, skysstasjoner, puber og restauranter.

Vis Rosslare havn-side

Fishguard havn ligger én engelsk mil nordvest for sentrum i Fishguard. Fishguard ligger sydvest i Wales og nås via bilveien fra M4 og A40 fra øst eller A497 fra nord.

 

Hele året går det to daglige fergeoverfarter til Rosslare med Stena Nordica.

 

Besøk vår tollfrie butikk i havnen

Hvis du reiser med bil, kan du ikke bare se frem til store besparelser om bord, men du kan også kjøpe flerpakninger i våre tollfrie havnebutikker! Med sin beliggenhet i Holyhead, Fishguard og Harwich, kan du finne spesielle flerpakninger som kun er tilgjengelige i havnene.

Bare parker bilen din, kjøp den tollfrie kvoten din og la bilen gjøre det tunge arbeidet så du ikke trenger å gjøre det! Våre tollfrie havnebutikker er alltid åpne for passasjerer.

 

Se tollfri-kvotene her eller spør en av våre ansatte som gjerne hjelper deg. 

 

God shopping!

 

Vis Fishguard havn-side

Seiling på Stena Nordica

Rosslare og Fishguard

Fra 1420 kr enkel, bil og sjåfør

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.