Ferge til Hoek van Holland og Harwich

Reis mellom England og Nederland i luksus og stil på fergene Stena Britannica og Stena Hollandica. Harwich til Hoek van Holland er den mest direkte ruten til Nederland og Tyskland fra sør i England. Velg mellom 4 daglige seilinger med en overfartstid fra kun 6 timer 30 minutter. Enten du reiser om dagen eller om natten, kan private en suite-lugarer tilby en flott privat plass for deg å slappe av i. Velg mellom en rekke steder å spise og drikke om bord våre ferger med menyer som passer alle. Oppgrader til den eksklusive Stena Plus Lounge eller nyt en film i vår Movie Lounge. Og ikke glem å handle i vår Duty Free Shop! Len deg tilbake, slapp av og nyt seilingen direkte mellom Nederland og Storbritannia.

 

Harwich til Hoek van Holland – utforsk mer

Når du reiser til Hoek van Holland med ferge kan du nå de største byene i Nederland, med Rotterdam i nærheten og Amsterdam og Haag i en enkel kjøretur. Det er også gode transportforbindelser til resten av Europa, slik at du kan ta en biltur enda lenger unna hvis du ønsker det. 

 

Utforsk Nederland og områdene rundt

Litt under 40 minutters kjøretur fra Hoek van Holland vil reisende finne historiske Haag på Nederlands vestkyst. Når du reiser litt lenger unna Haag, kommer du til den nederlandske middelalderbyen Utrecht. Byen tar besøkende til nye høyder med sitt vakre Dom Tower som har det eldste og høyeste klokketårnet i Nederland. På litt over fire timers kjøring nordøst for Hoek van Holland er hjertet av Hannover i Tyskland, en elegant by full av historie.

 

Ta bilen din fra Hoek van Holland til Harwich 

Med fergen til Harwich kan du utforske den vakre sørkysten av England med sine pittoreske landsbyer og fantastiske utsikter. Selvfølgelig venter London på å bli utforsket med alt byen har å tilby med tanke på kultur, historie, mat og underholdning, og ligger bare et par timer med bil eller en kort togtur unna. Hvis du planlegger å reise litt lenger unna, kan du utforske severdighetene i Wales og magien i Irland – Emerald Isle. 

 

Besøk Englands sørkyst

Utforsk den solrike sørlige delen av England med byer som Cambridge, Norwich, Oxford og London alle innenfor rekkevidde.  Stikk innom i de mange sjarmerende landsbyene underveis, ta en svømmetur på en «Blått flagg»-strand og føl sanden mellom tærne, ta inn de mange UNESCO verdensarvstedene, katedralene, kirkene, slottene, festningene med mer. Det er mye å se på en kort ferie, og du vil virkelig nyte det.

 

Uten bagasjekostnader er det bare å pakke med alt du trenger for turen din og ta en bilferie med Stena Line.

Reis mellom England og Nederland i luksus og stil på fergene Stena Britannica og Stena Hollandica. Harwich til Hoek van...

Les mer Les mindre

Seil på Stena Britannica og Stena Hollandica

Hoek van Holland – Harwich

Fra kr 715 /Bil+1

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferger på ruten

  • Stena Britannica
    Stena Britannica
  • Stena Hollandica
    Stena Hollandica

Havnesteder

Harwich havn
Hoek van Holland havn

Vår internasjonale havn i Harwich ligger 137 km nordøst for London på Essex-kysten. Det er enkelt å komme seg til via veien, via A12 og A120 og med jernbane.

Vis Harwich havn-side

Stena Lines havn i Hoek van Holland ligger på vestkysten i Nederland, en grei kjøretur fra Rotterdam (30 km), Haag (20 km) og Amsterdam (85 km).

Vis Hoek van Holland havn-side

Seil på Stena Britannica og Stena Hollandica

Hoek van Holland – Harwich

Fra kr 715 /Bil+1

Reise
Reis tilbake

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger du hjelp med bestillingen din? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.