Ferge til Hoek van Holland og Harwich

Reis mellom England og Nederland i luksus og stil på fergene Stena Britannica og Stena Hollandica. Harwich til Hoek van Holland er den mest direkte ruten til Nederland og Tyskland fra sør i England. Velg mellom 4 daglige seilinger med en overfartstid fra kun 6 timer 30 minutter. Enten du reiser om dagen eller om natten, kan private en suite-lugarer tilby en flott privat plass for deg å slappe av i. Velg mellom en rekke steder å spise og drikke om bord våre ferger med menyer som passer alle. Oppgrader til den eksklusive Stena Plus Lounge eller nyt en film i vår Movie Lounge. Og ikke glem å handle i vår Duty Free Shop! Len deg tilbake, slapp av og nyt seilingen direkte mellom Nederland og Storbritannia.

 

Harwich til Hoek van Holland – utforsk mer

Når du reiser til Hoek van Holland med ferge, kan du nå de største byene i Nederland, med Rotterdam i nærheten og Amsterdam og Haag en enkel kjøretur unna. Det er også gode transportforbindelser til resten av Europa, slik at du kan ta en biltur enda lenger unna hvis du ønsker det. 

 

Utforsk Nederland og områdene rundt

Litt under 40 minutters kjøring fra Hoek van Holland vil passasjerer finne historiske Haag på Nederlands vestkyst. Når du reiser litt lenger unna Haag, kommer du til den nederlandske middelalderbyen Utrecht. Byen tar besøkende til nye høyder med sitt vakre kirketårn, som har det eldste og høyeste klokketårnet i Nederland. Litt over fire timers kjøring nordøst for Hoek van Holland ligger hjertet av Hannover i Tyskland, en elegant by full av historie.

 

Ta bilen din fra Hoek van Holland til Harwich 

Med fergen til Harwich kan du utforske den vakre sørkysten av England med sine pittoreske landsbyer og fantastiske utsikter. Selvfølgelig venter London på å bli utforsket med alt byen har å tilby med tanke på kultur, historie, mat og underholdning, og ligger bare et par timer med bil eller en kort togtur unna. Hvis du planlegger å reise litt lenger unna, kan du utforske severdighetene i Wales og magien i Irland – Emerald Isle. 

 

Besøk Englands sørkyst

Utforsk den solrike sørlige delen av England med byer som Cambridge, Norwich, Oxford og London alle innenfor rekkevidde.  Stikk innom de mange sjarmerende landsbyene underveis, ta en svømmetur på en «Blått flagg»-strand og føl sanden mellom tærne, og ta inn de mange UNESCO-verdensarvstedene, katedralene, kirkene, slottene, festningene med mer. Det er mye å se på en kort pause, og du vil virkelig nyte det.

 

Uten bagasjekostnader er det bare å pakke med alt du trenger for turen din og ta en bilferie med Stena Line.

 

Nyhet! Tollfri shopping i havnen

Hvis du reiser med bil, kan du ikke bare se frem til store besparelser om bord, men du kan også kjøpe flerpakninger i våre tollfrie havnebutikker i Harwich! Finn spesielle tilbud på flerpakninger kun i denne butikken – bare parker bilen, kjøp den tollfrie kvoten din og la bilen gjøre det tunge arbeidet. God shopping! 

Reis mellom England og Nederland i luksus og stil på fergene Stena Britannica og Stena Hollandica. Harwich til Hoek van Holland er den mest direkte ruten til Nederland og Tyskland fra sør i England. Velg mellom 4 daglige seilinger med...

Les mer Les mindre

Seil på Stena Britannica og Stena Hollandica

til Hoek van Holland og Harwich

Fra 1723 kr enkel, bil og sjåfør

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferge til Harwich og Hoek van Holland

  • Stena Britannica ferry at sea
    Stena Britannica
  • Stena Hollandica ferry at sea
    Stena Hollandica

Havnesteder

Map showing the routes to and from Holland
Map showing the routes to and from Holland

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Harwich havn-side

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Hoek van Holland havn-side

Seil på Stena Britannica og Stena Hollandica

til Hoek van Holland og Harwich

Fra 1723 kr enkel, bil og sjåfør

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.