Ferge til Liverpool og Belfast

Reis med ferge til Liverpool og Belfast på Stena Edda og Stena Embla og se hvordan vi omdefinerer fergereiser! Med opptil 4 daglige direkte seilinger og et valg mellom overfart på dagtid og om natter mellom hjertet av England og Nord-Irland, kan du cruise over på bare 8 timer. Disse to nye fergene er de største, mest romslige og stiligste som noensinne har seilt mellom Liverpool og Belfast. Nyt en drink i den fantastiske Sky Bar, slapp av i en lugar med eget bad, unn deg en oppgradering til Stena Plus- eller Hygge-salongen mens du nyter det stilige skandinaviske designet.

 

Liverpool til Belfast – fra by til by

Når du tar fergen til Belfast, ligger sentrum innen 10 minutters kjøring fra Stena Lines fergeterminal og motorveiene nord og sør er enda nærmere. Dublin kan nås innen to timer sørover, eller ta den fantastiske kystruten til nord der Giant's Causeway er mindre enn to timer unna.

 

Belfast – en liten storby med et stort hjerte

Belfast er en by med kontraster og inngangsporten til Nord-Irland. En rik, fengslende fortid blandes med en livlig, energisk karakter som tiltrekker mennesker fra hele verden.  Ta inn atmosfæren fra det berømte Cathedral Quarter – et av de livligste områdene i byen med et stort utvalg av natteliv, restauranter og kunstgallerier. Det berømte Titanic Quarter er et spennende sted å utforske og Titanic Belfast er en attraksjon du må se.  Med sine enestående puber, fantastiske museer, berømte utendørs veggmalerier og vakre grønne områder – vil du aldri ønske å dra herfra! 

 

Cruise over fra Belfast til Liverpool på 8 timer

Ta fergen til Liverpool og kom frem avslappet og forfrisket for oppholdet ditt i byen. Fra Liverpool har du også tilgang til motorvei, tog- og bussforbindelser som tar deg til resten av Storbritannia. Liverpool sentrum ligger bare en kort kjøretur fra havnen, eller du kan ta den raske fergeturen over elven Mersey.

 

Liverpool er en av de vennligste byene i Storbritannia

Liverpool tilbyr en stor velkomst til de som besøker med massevis å se og gjøre når du kommer dit, for ikke å glemme den flotte shoppingen og restaurantene du finner i byen. Liverpools Albert Dock ved vannkanten er en alt-i-ett-butikk for underholdning. Attraksjoner inkluderer Beatles Story, Magical Mystery Tour, Tate Liverpool, International Slave Museum og mer, med mange barer, restauranter og butikker når du trenger en pause fra kulturen!

 

Det er så mye å glede seg over både i Liverpool og Belfast at du vil ha problemer med å velge. Uten bagasjekostnad, bare pakk det alt inn! Ta fergen og nyt en bilferie med Stena Line i dag!

Reis med ferge til Liverpool og Belfast på Stena Edda og Stena Embla og se hvordan vi omdefinerer fergereiser! Med opptil 4 daglige direkte seilinger og et valg mellom overfart på dagtid og om natter mellom hjertet av England og...

Les mer Les mindre

Seil på Stena Edda og Stena Embla

til Belfast og Liverpool

Fra 1874 kr for bil og sjåfør

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferge til Belfast og Liverpool

  • Stena Edda ferry docked in Belfast Port
    Stena Edda
  • Stena Embla ferry docked at Liverpool Port
    Stena Embla

Havnesteder

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Liverpool havn-side

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Belfast havn (til Liverpool)-side

Seil på Stena Edda og Stena Embla

til Belfast og Liverpool

Fra 1874 kr for bil og sjåfør

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.