Ferge til Liepāja og Travemünde

Reis på den mest direkte fergeruten til Liepāja i Latvia og Travemünde i Tyskland med opptil to overfarter per dag på fergene Stena Livia og Stena Flavia. Len deg tilbake og slapp av i komfortable omgivelser, nyt den fantastiske havutsikten, ta deg tid til å slappe av i en av våre lugarer eller i et liggesete. Finn en gave eller en lekkerbisken til deg selv i The Shop, hvor du vil finne et stort utvalg av kosmetikk, parfymer og alkohol til sterkt reduserte priser.

 

Reis fra Travemünde til Liepāja og utforsk Latvia

Reis fra Travemünde til Liepāja på den sørvestlige Østersjøkysten i Latvia. Liepāja ligger under tre timer med bil fra Riga, hovedstaden i Latvia. Byen ligger vakkert til mellom to innsjøer og har en livlig musikalsk kultur.

 

Rundt omkring i Liepāja og Latvia

Liepāja ligger ved Østersjøen, har noen av de beste strendene i Latvia og er et ypperlig sted for utendørsaktiviteter som fotturer og sykling. Latvia er attraktivt for naturelskere med sine flotte nasjonalparker og vakre feriesteder som Jurmala. Ethvert besøk til Latvia bør inkludere en tur til hovedstaden Riga, som har en spennende blanding av en moderne by og gamlebyen med 800 års historie.

 

En reise å ha glede av– Liepāja til Travemünde

Reis fra Liepāja til Travemünde, den største havnen på Tysklands østersjøkyst. Dette historiske feriestedet ved sjøen kan skryte av en 1,7 km lang strand samt en rekke musikkfestivaler og konserter. Travemünde er en forstad til Lübeck, som er en 20 minutters kjøretur unna.

 

Utforske Travemünde og Nord–Tyskland

Travemünde ligger på nordvestkysten av Tyskland og er en bortgjemt perle! Denne kystbyen tilbyr tradisjonell tysk gjestfrihet med et stort utvalg av restauranter, pop-up matboder og barer. Arbeid bort kaloriene med noe lokal sightseeing og gåturer på stranden. For de som ønsker å reise lenger unna, ligger Hamburg i nærheten og Berlin ligger kun 4 timer unna med bil.

 

Så hvorfor ikke pakke bilen og ta en bilferie i dag med Stena Line?

Reis på den mest direkte fergeruten til Liepāja i Latvia og Travemünde i Tyskland med opptil to overfarter per dag på fergene Stena Livia og Stena Flavia. Len deg tilbake og slapp av i komfortable omgivelser, nyt den fantastiske havutsikten, ta deg...

Les mer Les mindre

Seil på Stena Livia og Stena Flavia

til Liepāja og Travemünde

Fra kr 1519 én vei, bil, sjåfør og sete

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferge til Liepāja og Travemünde

  • Stena Livia ferry at sea
    Stena Livia
  • Stena Flavia ferry at sea
    Stena Flavia

Havnesteder

Map showing the routes to and from Germany
Map showing the routes to and from Latvia

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Travemünde havn-side

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Liepāja havn-side

Seil på Stena Livia og Stena Flavia

til Liepāja og Travemünde

Fra kr 1519 én vei, bil, sjåfør og sete

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.