Finn pris & book

Anmeldelser - Stena Danica

Se hva andre kunder har erfart når de har reist med Stena Danica.

Når du kommer hjem fra en reise, pass på å legge inn en anmeldelse selv så hjelper du andre


Stena Danica is rated 3.6 out of 5 by 143.
Rated 4 out of 5 by from Fin tur og god service Altid god service fra det venlige personale. Vi kommer igen
Date published: 2019-01-24
Rated 5 out of 5 by from Tak for endnu en behagelig og præcis overfart. Endnu engang en behagelig og præcis sejltur til DK
Date published: 2019-01-23
Rated 5 out of 5 by from En super dejlig f?rgr at sejle, i et og alt. Alt var mere end okay, altid en forn?jelse at sejle med Stena line, is?r med Danica, gl?der mig til at komme tilbage og tage en tur til Sverige igen.
Date published: 2019-01-19
Rated 4 out of 5 by from Dagskryss med Danica Bra med nya sittplatser och stora tv-skärmar. Personalen alltid vänlig och hjälpsam, kan inte bli bättre.Skulle uppskattas att kaffet varit lite billigare.
Date published: 2019-01-12
Rated 4 out of 5 by from Dagskryss med Danica Bra med nya sittplatser och stora tv-skärmar. Personalen alltid vänlig och hjälpsam, kan inte bli bättre.Skulle uppskattas att kaffet varit lite billigare.
Date published: 2019-01-12
Rated 3 out of 5 by from Tryckfel Jag tycker ni har blivit dyrare i priser. Ni hade även ett tryckfel i tidningen på casa patronales box vitt vilket ni inte stod för. Det borde ni gjort. Jag tycker om att åka med er, men ni har blivit mycket dyrare så man tjänar inte många kronor på det längre.
Date published: 2018-11-11
Rated 5 out of 5 by from Bra blev ännu bättre! Alltid nöjd med resorna med Stena Line, men fick en glad överraskning den här gången! Nytt var The Reef bar som var precis vad man tidigare saknat. Trevlig stämning, fantastisk utsikt, bra mat och gott att dricka. Bra för alla åldrar.
Date published: 2018-08-04
Rated 4 out of 5 by from Älskar havets våg..... Finns inget härligare än att åka ut till havs........speciellt när man själv är på RÄTT sida baren
Date published: 2018-05-02
  • y_2019, m_2, d_17, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.11
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_20, tr_123
  • loc_no_NO, sid_stenadanica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline