Finn pris & book

Anmeldelser - Stena Danica

Se hva andre kunder har erfart når de har reist med Stena Danica.

Når du kommer hjem fra en reise, pass på å legge inn en anmeldelse selv så hjelper du andre


Stena Danica is rated 3.5 out of 5 by 162.
Rated 5 out of 5 by from Herr Alles top!................... nur etwa Kaffee Qualität verbessern!....
Date published: 2020-01-12
Rated 4 out of 5 by from Julbord Toppen att det fanns vegetariska alternativ, synd bara att man va tvungen att säga till och att det inte fanns framme men toppen att det fanns överhuvudtaget
Date published: 2019-12-02
Rated 5 out of 5 by from Personal Fantastisk personal ! Speciellt i lounge och vaktstyrkan. Rekommenderas varmt !
Date published: 2019-11-07
Rated 4 out of 5 by from langweekend i Norge helt ok at rejse med Stena - både Danica og Jutlandia
Date published: 2019-09-02
Rated 2 out of 5 by from Ingen plats och allt kostar pengar Ingen plats där barn kan leka och vuxna sitta. 45 kr för ett plåster i receptionen - verkligen Stena Line?
Date published: 2019-08-16
Rated 2 out of 5 by from Ingen plats och allt kostar pengar Ingen plats där barn kan leka och vuxna sitta. 45 kr för ett plåster i receptionen - verkligen Stena Line?
Date published: 2019-08-16
Rated 2 out of 5 by from Stena danica Satt och åt med barnbarnen restaurangen o fick se hur skitigt venelationen var då undrar man torkar dom bara av borden
Date published: 2019-08-10
Rated 3 out of 5 by from Fint, men kunne blive bedre Bedre siddeforhold i afgangs- og ankomsthallen både på terminalen i Frederikshavn og Göteborg. Flere gratis siddemuligheder ombord på færgerne. Jeres rabatordning for ny medlemmer bør mindst have en varighed på 1 mdr, og ikke kun 7 dage. Hæveautomat bør ikke have en minimumsbeløb på 500 svkr (Stena Danica), 100 svkr er bedre.Flere legemuligheder for børn ombord.
Date published: 2019-08-09
  • y_2020, m_1, d_20, h_12
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.4
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_22, tr_140
  • loc_no_NO, sid_stenadanica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline