Finn pris & book

Anmeldelser - Stena Danica

Se hva andre kunder har erfart når de har reist med Stena Danica.

Når du kommer hjem fra en reise, pass på å legge inn en anmeldelse selv så hjelper du andre


Stena Danica is rated 3.7 out of 5 by 195.
Rated 4 out of 5 by from Trivsam och inkluderande miljö Utmärkt musikevent, bra mat och dryck. God service.
Date published: 2019-03-24
Rated 1 out of 5 by from Vem vill åka med Stena line? VÄLDIGT ÖVERREKLAMERA UNDERHÅLLNING!! En gång och antagligen aldrig mer!! Bra mat,men det vita vinet tog slut när jag skulle fylla på efter halva resan ifrån Fredrikshamn till Göteborg och det innebär att Stena Line får inget mer förtroende ifrån mig då jag heller åker till Gran Canaria istället för en dagstur till Fredrikshamn ifrån Göteborg.21,35 har jag tjänat in i bonus på denna resan trots att jag åt både frukost och lunch på båten.Handlade även i bordershopen för 2490 kr,men de pengarna spenderar jag hellre hos systembolaget eller på en charterresa till Gran Canaria.Det var många av de som jag pratade med på båten som inte heller tyckte att det var värt pengarna att resa till Danmark över dagen!!
Date published: 2019-03-20
Rated 5 out of 5 by from Shopping Trevlig resa Stenas personal lyfte resan både restaurang o Bodershopen's kunniga och trevliga
Date published: 2019-03-06
Rated 4 out of 5 by from Fin tur og god service Altid god service fra det venlige personale. Vi kommer igen
Date published: 2019-01-24
Rated 5 out of 5 by from Tak for endnu en behagelig og præcis overfart. Endnu engang en behagelig og præcis sejltur til DK
Date published: 2019-01-23
Rated 5 out of 5 by from En super dejlig f?rgr at sejle, i et og alt. Alt var mere end okay, altid en forn?jelse at sejle med Stena line, is?r med Danica, gl?der mig til at komme tilbage og tage en tur til Sverige igen.
Date published: 2019-01-19
Rated 4 out of 5 by from Dagskryss med Danica Bra med nya sittplatser och stora tv-skärmar. Personalen alltid vänlig och hjälpsam, kan inte bli bättre.Skulle uppskattas att kaffet varit lite billigare.
Date published: 2019-01-12
Rated 4 out of 5 by from Dagskryss med Danica Bra med nya sittplatser och stora tv-skärmar. Personalen alltid vänlig och hjälpsam, kan inte bli bättre.Skulle uppskattas att kaffet varit lite billigare.
Date published: 2019-01-12
  • y_2019, m_4, d_19, h_15
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.12
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_69, tr_126
  • loc_no_NO, sid_stenadanica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline