Finn pris & book

Anmeldelser - Stena Vision

Se hva andre kunder har erfart når de har reist med Stena Vision.

Når du kommer hjem fra en reise, pass på å legge inn en anmeldelse selv så hjelper du andre.


M/S Stena Vision is rated 4.0 out of 5 by 299.
Rated 5 out of 5 by from Gratulacje za wszystko Wszystkie promy którymi plywalamy ze Stena Line byly super,plywamy zawsze z Wami,jestesmy bardzo zadowoleni ze wszystkiego.
Date published: 2020-03-28
Rated 5 out of 5 by from Upplevelse Det var en trevlig specialkryssning. Mer tema! Fullt hus och bra tryck för oss gamla
Date published: 2020-03-01
Rated 5 out of 5 by from rejs 24 Polecam dla rodzin z dziecmi. Mimo obaw ze 24 godz to za dlugo, rejs okazal sie wspraniala przygoda a corka nie chciala schodzic na lad.
Date published: 2020-02-29
Rated 5 out of 5 by from Rejs królowej sniegu Jestesmy bardzo zadowoleni pod kazdym wzgledem. Polecam my napewno wybierzemy sie po raz kolejny.
Date published: 2020-02-27
Rated 5 out of 5 by from Rejs królowej sniegu Jestesmy bardzo zadowoleni pod kazdym wzgledem. Polecam my napewno wybierzemy sie po raz kolejny.
Date published: 2020-02-27
Rated 5 out of 5 by from Sobotni rejs z ukochana Rejs zaliczam do jak najbardziej udanych byl to nasz pierwszy rejs ale napewno nie ostatni juz przymierzamy sie do nastepnego wypadu tym razem ze znajomymi.
Date published: 2020-02-25
Rated 5 out of 5 by from Rejs do Szwecji Polecam kazdemu kto nie plynal jeszcze takim promem.
Date published: 2020-02-25
Rated 5 out of 5 by from Najlepszy prom mila obsluga Byl to juz mój 6 rejs ze stena line i jak zawsze moja opinia o kazdym rejsie jest bardzo pozytywna. Na pokladzie promu Stena Line jest bardzo mila obsluga, fajna atmosfera super wygodne i czyste kabiny no i oczywiscie na promie jest bardzo pyszne jedzenie.
Date published: 2020-02-25
  • y_2020, m_6, d_6, h_15
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_13, tr_286
  • loc_no_NO, sid_stenavision, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline