Finn pris & book

Anmeldelser - Stena Vision

Se hva andre kunder har erfart når de har reist med Stena Vision.

Når du kommer hjem fra en reise, pass på å legge inn en anmeldelse selv så hjelper du andre.


M/S Stena Vision is rated 4.0 out of 5 by 234.
Rated 4 out of 5 by from Przyjemny rejs ;) Generalnie jest OK, restauracja i bar moglyby byc otwarte dluzej, w sklepie brakowalo mi napojów o wiekszej pojemnosci ale to nie byl wielki problem. Schludnie i czysto. Polecam rejs szczególnie w cenach promocyjnych.
Date published: 2019-02-12
Rated 4 out of 5 by from Przyjemny rejs ;) Generalnie jest OK, restauracja i bar moglyby byc otwarte dluzej, w sklepie brakowalo mi napojów o wiekszej pojemnosci ale to nie byl wielki problem. Schludnie i czysto. Polecam rejs szczególnie w cenach promocyjnych.
Date published: 2019-02-12
Rated 5 out of 5 by from Praca Polecam na przyszlosc . Najkrótsza droga do Szwecji
Date published: 2019-02-02
Rated 5 out of 5 by from super prom swietna obsluga oraz inteligentni pracownicy firmy
Date published: 2019-01-05
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk nyårsfest Välordnat arrangemang med rikligt tilltagen mat och dryck av mycket hög kvalitet. Serviceinriktad besättning och trevlig kapten som skålade in det nya året med gästerna. Enda negativa var ljudnivån på nattklubben som var högre än tillåtet vilket möjliggjorde tal och som dessutom leder till hörselskador. Som helhet ett enastående bra nyårsarrangemang . Mycket prisvärt.
Date published: 2019-01-03
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk nyårsfest Välordnat arrangemang med rikligt tilltagen mat och dryck av mycket hög kvalitet. Serviceinriktad besättning och trevlig kapten som skålade in det nya året med gästerna. Enda negativa var ljudnivån på nattklubben som var högre än tillåtet vilket möjliggjorde tal och som dessutom leder till hörselskador. Som helhet ett enastående bra nyårsarrangemang . Mycket prisvärt.
Date published: 2019-01-03
Rated 5 out of 5 by from Nyårskryssning Ett stort och varmt tack till personalen ombord för en perfekt nyårshelg ni var fantastiska. Kan verkligen rekommendera denna kryssning.
Date published: 2019-01-03
Rated 5 out of 5 by from Shoppingresa till julmaknaden i Gdansk Vår resa var underbar, lyxigt god mat i restaurangen, underbar personal i restaurangen. God sömn i hytten och lagom sval temperatur under natten.Ljudisoleringen mellan hytterna kunde varit bättre men är acceptabelt och var inget problem för oss.
Date published: 2018-12-20
  • y_2019, m_2, d_17, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.11
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_46, tr_188
  • loc_no_NO, sid_stenavision, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline