Finn pris & book

Anmeldelser - Stena Vision

Se hva andre kunder har erfart når de har reist med Stena Vision.

Når du kommer hjem fra en reise, pass på å legge inn en anmeldelse selv så hjelper du andre.


M/S Stena Vision is rated 4.0 out of 5 by 307.
Rated 5 out of 5 by from Sobotni rejs z ukochana Rejs zaliczam do jak najbardziej udanych byl to nasz pierwszy rejs ale napewno nie ostatni juz przymierzamy sie do nastepnego wypadu tym razem ze znajomymi.
Date published: 2020-02-25
Rated 5 out of 5 by from Rejs do Szwecji Polecam kazdemu kto nie plynal jeszcze takim promem.
Date published: 2020-02-25
Rated 5 out of 5 by from Najlepszy prom mila obsluga Byl to juz mój 6 rejs ze stena line i jak zawsze moja opinia o kazdym rejsie jest bardzo pozytywna. Na pokladzie promu Stena Line jest bardzo mila obsluga, fajna atmosfera super wygodne i czyste kabiny no i oczywiscie na promie jest bardzo pyszne jedzenie.
Date published: 2020-02-25
Rated 5 out of 5 by from Najlepszy prom mila obsluga Byl to juz mój 6 rejs ze stena line i jak zawsze moja opinia o kazdym rejsie jest bardzo pozytywna. Na pokladzie promu Stena Line jest bardzo mila obsluga, fajna atmosfera super wygodne i czyste kabiny no i oczywiscie na promie jest bardzo pyszne jedzenie.
Date published: 2020-02-25
Rated 5 out of 5 by from Rejs dla dzieci - super Polecam przygode na statku z dziecmi, bogaty program animacji, super zabawy. Statek ma wszystko czego potrzeba. Kajuty w porzadku. Obsluga mila. Gdyby nie sztorm i momentami ciezki czas to byloby idealnie. Na pewno wrócimy. Maly minus za bajke po angielsku reszta super.
Date published: 2020-02-24
Rated 4 out of 5 by from Sztormowy Rejs Polecam przygode morska zima jesli ktos nie ma choroby morskiej...widoki morskiego zywiolu do zapamietania na cale zycie!!!
Date published: 2020-02-21
Rated 5 out of 5 by from Pan Wszystko bylo w miare ok. Brak w restauracji ze szewckim stolem piwa i wina na Stena Spirit w sierpniu 2019r byly.
Date published: 2020-02-17
Rated 2 out of 5 by from Moglo byc Atrakcje które byly dostepne na pokladzie nie byly rewelacyjne natomiast posilki drogie i nie smaczne uwazam ze za tak cene powinny byc chociaz dobre nie mówiac o tym.ze smaczne niestety byly nie zjadliwe . Co do reszty nie mam zastrzezen
Date published: 2020-02-17
  • y_2020, m_2, d_26, h_12
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.5
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_26, tr_281
  • loc_no_NO, sid_stenavision, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline