Finn pris & book

Restauranter & barer på Stena Vision

Velg mellom flere restauranter med varme og kalde retter, og alltid forfriskende drikker i en bar i nærheten.


Restauracja Taste
Taste bufférestaurant

All inclusive middagsbuffé med vin og øl anbefales. Her finner du et stort utvalg av retter og tilbehør du kan sette sammen etter ditt eget ønske.

 

Grunnet de nåværende omstendighetene er restauranten Taste stengt inntil videre, med unntak av frokost som fortsatt serveres.

Restauracja Food City
Food City

I en avslappende atmosfære kan du nyte et deilig måltid med klassiske retter som spareribs, grillet kyllinglår og stekt laks.

Metropolitan Grill

Den elegante restauranten på dekk 9. Her kan du nyte smaker fra hele verden. Kokken tilbyr også retter fra det polske og svenske kjøkken. Menyen varierer etter sesongens råvarer.

 

Grunnet de nåværende omstendighetene er restauranten stengt inntil videre. Retter fra à la carte-menyen kan bestilles i Food City.

Bar C-View
C-view bar

C-view er stedet for deg som vil danse og bli underholdt, med et dansegulv i midten av rommet og scene med moderne audio-video system. I den store baren tilbyr vi et stort utvalg av forfriskninger og drinker.

Kawiarnia Ristretto
Ristretto

Slapp av med en god kopp kaffe i inspirerende omgivelser. Velg blant en stor kaffemeny med flere smaksvarianter. Vi tilbyr også italienske smørbrød, søtsaker, salater og ulike drikker.

Riva Bar
Riva bar

Interiøret er inspirert av de italienske båtene ved samme navn. Her byr vi på et stort utvalg av drikker og retter fra det italienske kjøkken. Komfortable og moderne stoler og et stort vindu så du kan slappe av og hvile blikket på horisonten.