Finn pris & book

Spørsmål FØR reisen


Hvor kan jeg parkere på terminalen i Oslo (Vippetangen) hvis jeg skal reise med Stena Saga?

Stena Line disponerer utendørs parkeringsplasser ved terminalen på Vippetangen (i samarbeid med DFDS og Havnevesenet). På grunn av til tider stor pågang kan vi dessverre ikke garantere ledig plass.

 

LANGTIDSPARKERING

Du kan betal for både 24 og 36 timers cruise på Q-Parks automat som står på høyre side av inngangen til Stena Lines terminal på Vippetangen og automaten på Skur 41. Betal med kredittkort eller mynter. Trykk på ønsket ankomsttid for eksempel 28 t for vanlig Stena Cruise eller opptil 56 t for Stenacruise med utreise søndager. Trykk grønn knapp og motta kvittering som legges godt synlig i bilens frontrute.

 

Takster:
Alle dager, hele døgnet, kr. 50,- per time og kr. 240,-  per påbegynt 28 timer. De som reiser søndag og kommer hjem tirsdag skal betale kr 480,- (trykk på knappen for 56 t).

 

 

Gjester som reiser med Stena Line har også anledning til å parkere i Q-Park sitt parkeringshus ved Bankplassen (ved Akershus festning). Der kan man parkere til samme sats som på Vippetangen, men kan da stå innendørs.
NB! Billetten må stemples i automaten i ankomsthallen før du passerer tollen for at du skal få dette til kr 240,- per påbegynt 28 timer.
Info som PDF + Veibeskrivelse

 

HANDICAPBEVIS

Om du har handicapbevis kan du parkere gratis ved terminalen på alle oppmerkede parkeringsplasser. Legg handicapbeviset godt synlig i frontruten.