Finn pris & book

VINN DITT SUPERCRUISE!

Lag ditt eget tema-cruise på Stena Saga

VINN danskebåten i 24 timer, med ditt eget temacruise! Velger vi ditt spesialcruise, lager vi cruiset for deg, basert på dine ønsker! Som temacruise-sjef får du selvsagt Captains Class lugar og kan ta med deg 100 av dine nærmeste venner på vinnercruiset! Lykke til!


supercruise_toppbanner

Regler og vilkår

Konkurranseperiode 04.04.19-19.05.19; hvorav innledende periode 04.04.19-09.05.19 brukes til innsamling av bidrag, og perioden 13.05.19-19.05.19 til å stemme på hovedfinalist.

 

Premien inneholder mulighet til å være med å bestemme tema på et 24-timerscruise hos Stena Line, den 30.08.19, på linjen Oslo- Frederikshavn med Stena Saga, innenfor gitte rammer. Stena Line Norge betaler for underholdning, dekor og eventuelle andre tilpasninger innenfor et budsjett satt av Stena Line i tråd med normale temacruise. Vinneren får 1 stk Captains Class lugar med plass til seg selv og en reisekompanjong, bespisning for seg selv og reisekompanjongen under vinner-cruiset (middag på utreise, samt frokost- og lunsjbuffet på dagseiling tilbake), og inntil 100 billetter i standard dobbeltlugar til venner (2 pers. pr lugar a 50 lugarer, ikke inkludert bespisning). Venner må bekreftes og bookes inn innen 01.07.19, etter dette vil de reserverte billettene frigjøres for salg. Stena Line forbeholder seg retten til å tilpasse vinnercruiset sammen med vinneren for å passe innenfor kostnadsrammen satt av Stena Line Norge.

 

Man kan delta med så mange Supercruise-forslag man vil.

 

Vinner-cruiset vil gå den 30.08.19, og vinneren må kunne reise på denne datoen. Datoen kan ikke endres, og premien kan ikke innløses i penger eller overføres til noen andre. Vinneren og reisefølget må selv stå for reise frem til Stena Line-terminalen i Oslo på egen regning. Stena Line Norge er ikke ansvarlig for eventuelle følgekostnader i forbindelse med konkurransen eller premien. Vinneren godtar at vinner-cruiset vil dokumenteres vederlagsfritt via film og bilder, både av stemning generelt på skipet, og av vinneren+følge. 

 

En jury fra Stena Line Norge og Nama AS vil etter første runde av konkurransen velge ut finalister, og endelig vinner vil avgjøres via menneskelig avstemming. Tukling med, eller forsøk på tukling med resultatet vil bidra til umiddelbar diskvalifisering. Vinneren kontaktes personlig, og annonseres på Stena Line Norge sine hjemmesider og Facebook-sider.

 

Ansatte, eller familie av ansatte i Stena Line Norge kan ikke delta i konkurransen.

 

Ved å delta i konkurransen frasier man seg eierskapet til sin temacruise-idé. Stena Line foretar seg retten til å vederlagsfritt kunne benytte alle forslag.