Dra på cruise

Unn deg en tur nå, full av gode stunder, og bli med på et cruise fra Gøteborg til Kiel. for en gunstig pris. Bestill et cruise om sommeren, og gjør deg klar for en flott opplevelse til sjøs og en dag med utforsking av den tyske byen Kiel.

 

Fyll turen med god mat og drikke, underholdning, shopping og tid til å slappe av i lugaren. Du ankommer Kiel godt uthvilt og rede for dagens eventyr. Turen er så herlig og avslappende at du nok vil dra igjen og igjen, og til alt hell er det nå slik at det kan du, på returen. Velkommen om bord!

 

Besøk Kiel

På cruiset får du en hel dag i Kiel. Det er en fin havneby, perfekt for å utforskes til fots. Enten du shopper på velkjente CITTI handlesenter, gleder deg over smakfulle tyske øl og snacks, eller tar turen til Østersjøens subtropiske strender ved Weissenhäuser, vil du nok trives godt Kiel.

 

Finn ut mer om Kiel.

 

REISERUTE

Dag 1: Innsjekk senest 30 minutter før avgang. Gled deg over et godt måltid eller underholdning og fasiliteter om bord og nyt en god natts søvn i lugaren.

Dag 2: Ankomst i vakre Kiel på morgenkvisten. Dra ut på en fin kjøretur i området eller nyt en gledelig dag til fots i byen. På kvelden reiser du tilbake til Gøteborg igjen.

Dag 3: Seil inn i Gøteborg som fornyet om morgenen.

 

Tips: Mot en ekstra avgift får du ta bilen med om bord. Det gir deg maksimal fleksibilitet når du ankommer i Kiel. Mot en ekstra avgift får du ta bilen med om bord. Det gir deg maksimal fleksibilitet når du ankommer i Kiel.

 

*Angitt billettpris er per person når det bestilles for minst to personer.

Unn deg en tur nå, full av gode stunder, og bli med på et cruise fra Gøteborg til Kiel. for en gunstig pris. Bestill et cruise om sommeren, og gjør deg klar for en flott opplevelse til sjøs og en dag med...

Les mer Les mindre

Seil fra Gøteborg til Kiel

Ta et cruise til Tyskland

Fra kr 599/person*

Vilkår

  • Tilbudet avhenger av tilgjengelighet
  • Billettprisen gjelder per person i en lugar med to senger, uten havutsikt (køyesenger), men havneavgift og miljøavgift er med i prisen
  • Tilbudet gjelder ikke sammen med andre tilbud, rabatter eller kampanjer.
  • Bestillinger som ikke gjøres på nett får en ekstra serviceavgift. bestillinger som ikke gjøres på nett.

Stena Lines forretningsvilkår gjelder for alle bestillinger. For mer informasjon les våre Vilkår og betingelser. Vilkår og betingelser.

Seil fra Gøteborg til Kiel

Ta et cruise til Tyskland

Fra kr 599/person*

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.