Finn pris & book


4 julegaver med bilder inni; The Reef, Visit Viborg, Lalandia og en captains class lugar
Adventskalender 2019

I årets adventskalender har vi 4 luker, og trekker en vinner hver søndag i advent. Konkurransen foregår på vår Facebok-side, men her får du en oversikt over de ulike lukene. Lykke til! 

 

Merk: Premiene gjelder sesongen 2020. 

 

Luke 1: The Reef 

Overnatting og inngang til badelandet, pluss båttur tur/retur Oslo-Frederikshavn for inntil 4 pers. Publiseres første søndag i advent, og vinner trekkes 9/12. 

 

Luke 2: Visit Viborg

Weekendopphold på Golf Hotel i Viborg for 2 personer i dobbeltrom med utsikt til innsjøen, ettermiddagskaffe og kakebuffet, 3-retters middag (utvalgte datoer), morgenbuffet, Bryg & Brosten med byvandring og ølsmagning, samt båttur tur/retur Oslo-Frederikshavn. Luken publiseres andre søndag i advent, og vinner trekkes 16/12.

 

Luke 3: Lalandia

Gavekort til Lalandia på kr 4000, pluss båttur tur/retur Oslo-Frederikshavn for inntil 4 pers. Luken publiseres på våre facebooksider tredje søndag i advent, og vinner trekkes lille julaften. 

 

Luke 4: Captains Class lugar 

24-timerscruise i vår beste lugarkategori på Stena Saga. Valgfri dato i 2020, med forbehold om ledig plass. Luken publiseres 22. desember, og trekkes 30/12.