Finn pris & book


adventskalender 2019

I årets adventskalender har vi 4 luker, og trekker en vinner hver søndag i advent. Konkurransen foregår på vår Facebok-side, men her får du en oversikt over de ulike lukene, en link til kalender-luken etterhvert som de blir publisert, samt vinnere. Lykke til! 

 

Merk: Premiene gjelder sesongen 2019. 

hermanbang_spot-bilde
Luke 1: Herman Bang

I vår første luke kan du vinne en tur med overnatting på Herman Bang i deres fantastiske hjørne-suite med utsikt over julegaten i Frederikshavn, samt hotellfrokosten som har blitt kåret til Danmarks beste. 

 

Turen inkluderer båttur og overnatting m/frokost til inntil 2 pers. Vinneren må for egen regning komme seg til fergeterminalen i Oslo. 

 

Delta her: facebook.com/StenaLineNorge/videos/738799576484444/

captains class
Luke 2: Captains Class cruise

I luke 2 kan du vinne et 24-timers eller 36-timers-cruise i vår aller beste lugarkategori; Captains Class. Turen inkluderer blant annet frokostbuffet, samt inngang i vårt over 700 kvadratmeter store spa. 

 

Gjelder for inntil 2 personer over 20 år. Vinneren må ta seg til terminalen i Oslo på egen regning. Med forbehold om utsolgte avganger. 

thereef
Luke 3: The Reef

Delta i luke 3 av adventskalenderen for å være med i trekningen av en tur til populære The Reef med overnatting til inntil 4 pers! 
 

Premien inkluderer båtreise til Frederikshavn fra Oslo, samt en overnatting på Scandic The Reef med inngang til det tropiske badelandet tilknyttet hotellet. Vinnere må ta seg til terminalen i Oslo på egen regning. 

legohouse
Luke 4: LEGO House

I siste luke er det en tur til selveste LEGO® House med 1 overnatting for opptil 5 personer på splitter nye LEGOLAND® Castle Hotel inkl. entré til LEGOLAND. En skikkelig LEGO-tur! 


Premien inkluderer båtreise med plass til inntil 5 personer og bil. Vinneren må stille med egen bil, og komme seg til terminalen i Oslo på egen regning.