Ferge til Frankrike og ferien begynner!

Aller France!

 

Opplev et eventyr uten sidestykke når du reiser til Frankrike. Et land som er rikt på kultur, der du kan vandre ned brosteinsbelagte gater fylt med eklektiske butikker og kafeer, og gjøre store øyne mens du ser på kunsten i Louvre. Oppdag vingårder og strender, og få opplevelser for livet. 

 

I hvilket tempo nyter du livet? Høyt tempo? Den gode nyheten at Frankrike har mange krevende tur- og sykkelstier på lur, og hvorfor ikke jekke det opp og eller ned et nivå med en tur i Jurafjellene eller på vandring i grotter dypt under jorden? Ta deg tid til nyte den flotte naturen og møte sjeldne planter og dyr, blant annet gauper, rådyr og de majestetiske kongeørnene.

 

Vinkjennere får oppleve de franske vingårdene med en vri, på hesteryggen gjennom vingårdene i Dentelles de Montmirail, på sykkel i Bordeaux – eller hva med å beundre Bourgognes «climats» (vinområder) fra en varmluftsballong?

 

Er det byferie du er ute etter, er letetiden over. Gled deg over shopping i designerbutikker og spesialutstillinger i Paris før du skuer den fantastiske utsikten over byen fra det ikoniske Eiffeltårnet. Se Lyon fra en toetasjes turbuss og stopp ved Musée des Confluences for å lære om vitenskap og menneskehetens historie. Spaser gjennom Bordeaux sentrum eller fest ut i de små timer i Pigalle. Frankrike er synonymt med shopping, og her er noen av Europas beste utsalgssteder, så sørg for at det er plass i bilen til ekstra fine ting å ta med hjem! 

 

Har du stor appetitt, vil det franske kjøkkenet se til at du tilfredsstilles. Frankrike har mange Michelin-restauranter, bistroer i gourmetklassen og markeder fullpakket med sprø baguetter, luksuriøs butterdeigsbakst og de fineste vinene.

 

Slå deg sammen med de rike og berømte når du besøker alt som glitrer langs den franske rivieraen. Spaser langs havet og i gatene i Saint Tropez, se de berømte ansiktene fra den store skjermen i Cannes eller ta en spasertur i solnedgangen langs Promenade des Anglais i Nice.

 

Frankrike er fylt med deilig mat, særegne kafeer og utsøkt kunst, og har massevis av ting som holder på interessen til de fleste i alle aldre. Det er vel verdt å si at du har reist til Frankrike! 

Aller France!

 

Opplev et eventyr uten sidestykke når du reiser til Frankrike. Et land som er rikt på kultur, der du kan vandre ned brosteinsbelagte gater fylt med eklektiske butikker og kafeer, og gjøre store øyne mens du ser...

Les mer Les mindre

Seil direkte fra Rosslare til Cherbourg

Nyt en tur til Frankrike

Fra kr 2737 én vei, bil, sjåfør og sete

Havnesteder

Map showing the routes to and from France

Cherbourg-Octeville er en vakker havneby midt i hjertet av det nordlige Frankrike med et fantastisk utvalg av restauranter og barer i tillegg til den flotte havnen.

 

Havnen ligger også i nærheten av noen av Frankrikes beste turistattraksjoner og store byer. Cherbourg ligger kun 1 time fra Bayeux (hjemmet til Bayeux Tapestry) på N13. På 1 time og 30 minutter kan du komme til byen Caen, og en kjøretur på 2 timer vil ta deg til det utrolige Mont Saint-Michel. Paris er 4 timers kjøring unna og er lett tilgjengelig med A13.

Utvalgte reisemål

Seil direkte fra Rosslare til Cherbourg

Nyt en tur til Frankrike

Fra kr 2737 én vei, bil, sjåfør og sete

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.