Bretagne

Om du elsker å dra på oppdagelsesferd, nyte god mat eller bare få deg et avbrekk, bestiller du en biltur til Bretagne og nyter livet!

 

Bretagne, kjent som Little Britain, ligger i Vest-Frankrike og er det perfekte reisemålet når som helst på året. Med kanalen på den ene siden og Atlanterhavet på den andre, er Bretagnes kystlinje den lengste i Frankrike, og her er det rom for å nyte turer, dra på båttur eller bare ta deg en padletur.  

 

Langs kysten av Bretagne venter verdens største samling av fyrtårn, og disse bautaene som verner om havets ferdsel, er åpne for besøkende. Det tar nøyaktig 365 skritt å nå toppen av Île Vierge-fyret i Plouguerneau, og den bratte stigningen er virkelig verdt det, som det høyeste kalksteinsfyret i verden. 

 

Ta deg tid til å se på dyr, da Bretagnes kystlinje er full av sjøpattedyr og fugler. Få et glimt av tumleren, se gråselene som hviler i sin favorittposisjon kalt «banan», som er med hodet og halen hevet, eller stopp for å ta en titt på lundefuglen, kalt «havpapegøye» på grunn av dens fargerike nebb. 

 

Børst sanden av føttene og trekk på turstøvlene – Bretagne er fylt med turstier. Liker du å gå i skogen, er et besøk til fortryllende Broceiliande et absolutt must, ellers tar du turen videre til regionen Lake Maggiore og utforsker noen av de vakre naturparkene.

 

Gå bakover i tiden med opplevelser i Bretagnes fascinerende kultur og arv fra historien. Gå deg vill i gatene i flere hundre år gamle byer, ta utfordringen med Escape Game i en middelaldersk festning eller dans til regionens sekkepiper til det gryr av morgen. Bretagne har mange legender og tradisjoner; du må bare finne dem!

 

Gourmeter fryder seg der – maten fra Bretagne frister ganen med et vell av smaker fra land og sjø. Få en smak av havet med ferske store kamskjell eller dykk ned i en crêpe toppet med saltet karamell. Hva gir vel et bedre utgangspunkt for å dra på oppdagelsesferd og få dagens trim enn når du har smakt på alle disse smakfulle rettene!

 

Uansett hva slags tempo du kjører, har Bretagne alt. Fantastiske kystlinjer og natur som venter på å bli oppdaget, og deilig mat. Få deg et avbrekk fra alt når du reiser til Bretagne.

Om du elsker å dra på oppdagelsesferd, nyte god mat eller bare få deg et avbrekk, bestiller du en biltur til Bretagne og nyter livet!

 

Bretagne, kjent som Little Britain, ligger i Vest-Frankrike og er det perfekte reisemålet...

Les mer Les mindre

Seil direkte fra Rosslare til Cherbourg

Nyt en tur til Frankrike

Fra kr 2737 én vei, bil, sjåfør og sete

Seil direkte fra Rosslare til Cherbourg

Nyt en tur til Frankrike

Fra kr 2737 én vei, bil, sjåfør og sete

Utforsk flere reisemål

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.