Haag

Et kongelig eventyr venter på deg!

 

Det er mye mer ved Haag enn politikk. Visste du faktisk at det er den eneste byen med en strand på kysten av Nordsjøen? Nyt det travle bylivet i kunst-, kultur- og designerbutikker før du hopper på en 20-minutters trikketur og føler havbrisen på Scheveningen-stranden.

 

I likhet med Amsterdam er Haag full av fantastiske kunstgallerier og museer. Det er kanskje et lite museum, men det er mye å oppdage i Mauritshuis, inkludert den ikoniske «Jente med perleørering» av Johannes Vermeer. «Escher i slottet» er en permanent utstilling i kongefamiliens tidligere palass. Utstillingen er hjem til arbeid av den optiske illusjonseksperten Maurits Cornelis Escher, og som en del av museumsopplevelsen kan du til og med skape din egen optiske illusjon! Du kan lett miste kontrollen over tiden når du besøker Kunstmuseum Den Haag, med verdens største Mondrian-kolleksjon, syv perioderom, moderne kunst av Claude Monet og Pablo Picasso, pluss mye mer.

 

Det er ingen mangel på shoppingopplevelser i Haag. Ta en tur innom mekkaet i butikkene i gaten og haute couture-butikkene, før du belønner deg med en utsøkt matopplevelse i Haags mange fantastiske restauranter. Ta en spasertur rundt Hofkwartier og finn en skattekiste med smug fylt med spennende shopping og herlige kulinariske opplevelser.

 

Ingen tur til Haag er komplett uten et besøk til Fredspalasset, som er en av de mest fotograferte bygningene i byen. Den internasjonale domstolen og den permanente voldgiftsretten er bare to av de institusjoner som holder til i bygningen. Du kan bestille en guidet tur og lære om byens historie og arkitektur. Tips – guidede turer er kun tilgjengelig på utvalgte helger, så sjekk på forhånd når du planlegger et besøk.

 

Med over 500 boder er Haag-markedet det største utendørsmarkedet i Europa, og du kan kjøpe mat, blomster, klær og elektronikk.

 

Som mange andre nederlandske byer, har Haag sine egne kanaler. Cruise gjennom byen på en båttur eller reis i ditt eget tempo ved å leie din egen båt. Hvis du er heldig nok til å besøke byen i august, så er du klar for en godbit, da den årlige kanaljazz-festivalen finner sted. Musikere leker på vannscener og pontonger i kanalene.

 

En av de beste tingene med Haag er bekvemmeligheten av å oppleve både by- og strandvibber på én dag. I kort avstand fra byen ligger Scheveningen-stranden der du kan nyte en avslappende spasertur langs stranden og kaia, eller prøve noe mer utfordrende med surfing og ziplining. 

 

Opplev Hollands magi på en time når du besøker Madurodam, en interaktiv temapark med fantastiske miniatyrer av berømte bygninger, vindmøller og blomsterløk, i tillegg til attraksjoner å delta i. En annen fornøyelsespark å utforske er Drievliet, som tilbyr moro for hele familien med show og attraksjoner. Topptips – Drievliet har uregelmessige åpningstider, så pass på å sjekke åpningstider når du planlegger en tur.

 

Rund av en travel dag i Haag med et besøk til Haagtårnet. Det er en av de høyeste bygningene i byen. Unn deg selv et vell av valgfrihet i Skybar (som ligger i 40. etasje) og nyt panoramautsikten over byen.

 

Haag er full av travel aktivitet gjennom hele året med markeder og festivaler, så sjekk ut hva som skjer når du planlegger besøket ditt, slik at du ikke går glipp av det du vil se!

 

Det er en by som er rik på kultur, historie og fantastiske opplevelser. Bestill en tur til Haag og se frem til enestående kunst, arkitektur, vidstrakt landskap og minner som vil vare livet ut! 

Et kongelig eventyr venter på deg!

 

Det er mye mer ved Haag enn politikk. Visste du faktisk at det er den eneste byen med en strand på kysten av Nordsjøen? Nyt det travle bylivet i kunst-, kultur- og designerbutikker...

Les mer Les mindre

Reise med Stena Line

Nyt en tur til Holland

Fra 1723 kr enkel, bil og sjåfør

Bilde av overnattingsstedet

Mercure City Den Haag Central Hotel

Bilde av overnattingsstedet

Best Western Plus Plaza Den Haag City Center

Bilde av overnattingsstedet

De Salon van Fagel

Bilde av overnattingsstedet

Novotel Den Haag City Centre

Bilde av overnattingsstedet

La Paulowna Boutique Hotel

Bilde av overnattingsstedet

Hotel Des Indes

Bilde av overnattingsstedet

The Velvet Lodge

Bilde av overnattingsstedet

Cove - Centrum, Passage

Bilde av overnattingsstedet

Paleis Hotel

Bilde av overnattingsstedet

Carlton Ambassador Hotel

Bilde av overnattingsstedet

Park Centraal Den Haag, part of Sircle Collection

Reise med Stena Line

Nyt en tur til Holland

Fra 1723 kr enkel, bil og sjåfør

Utforsk flere reisemål

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.