Ta fergen og oppdag Nord-Irland

Ha et eventyr i Nord-Irland!

 

Uansett hvilken hastighet du liker å nyte livet i, kan du ta en tur til Nord-Irland og du vil aldri bli opprådd for ting å gjøre.

 

Innseilingen til Belfast er virkelig et minneverdig syn. Ta inn de majestetiske Harland- og Wolff-kranene kjent som Samson og Goliath der skipet Titanic ble bygget. Litt lenger unna ligger den ikoniske Titanic Belfast. Stedet vant prisen som «Verdens ledende turistattraksjon» på World Travel Awards, og her kan du stige inn og lære den fascinerende historien bak skipet gjennom en interaktiv opplevelse.

 

Belfast er som en travel bikube av aktivitet fullpakket med deilig mat, boutiquehoteller og fantastiske shoppingmuligheter. Ta turen ned til det livlige Cathedral-kvartalet og ta inn regnbuen av parasoller utenfor Duke of York-baren eller stikk innom Crown Liquor Saloon, den mest berømte puben i Belfast, og et sted som er fredet av National Trust.

 

Plukk opp kunst og håndverk på St. George's Market og smak de deilige smakene av lokale råvarer. Enten du leter etter noe til frokost eller lunsj, vil du garantert bli fornøyd med tilbudene!

 

For fans av HBO-serien Game of Thrones er en biltur rundt i Nord-Irland et must, og her kan du se noen av innspillingsstedene fra serien. Se Dark Hedges i det virkelige liv eller Castle Ward, som var Winterfell, hjemstedet til Stark-familien. Bli med på den nylig åpnede Game of Thrones studio-tur i Banbridge og se kostymer, opprinnelige skisser og rekvisitter fra showet. Avgi troskapsløfte til huset Targaryen, Stark eller Lannister når du kjøper en suvenir i gavebutikken.

 

Causeway Coast er det perfekte stedet for et eventyr. Stopp på Giant’s Causeway og se de verdensberømte sekskantede steinene, eller hva med å krysse taubroen Carrick-A-Rede Rope Bridge hvis du føler deg modig ? Kryssing av denne broen, 100 fot over vannet mellom klippene, er virkelig en spennende opplevelse!

 

Hvis du er en ivrig golfspiller, bør du gi deg i kast med de utfordrende banene Dunluce og Links på Royal Portrush Golf Club, som var vertskap for Open Championship i 2019 og vil komme tilbake i 2025. En annen flott golfklubb å besøke er Royal County Down Golf Course, som var vertskap for Irish Open Championship i 2015.

 

Hvis du elsker friluftsliv, så er en tur til Mourne Mountains på sin plass. Du kan klatre opp Slieve Donard, som er det høyeste fjellet i Nord-Irland, og bli belønnet med flott utsikt over Dublin og Isle of Man. Det er en overflod av skogsparker å utforske, enten det er til fots eller med sykkel, og de er perfekte for å slå opp et telt og nyte naturen på sitt fineste.

 

En annen by å utforske er Derry~Londonderry, som er rik på arv og kultur. Gå inn i Tower Museum og lær om byens historie og nyt den fantastiske panoramautsikten over elven Foyle. Guildhall har vært hjertet av byen siden 1890, se hovedhallen og de vakre glassmaleriene.

 

På vei til Derry~Londonderry, stopp ved Seamus Heaney HomePlace, en praktfull plass dedikert til nobelprisvinneren i litteratur. Og ikke glem å stikke innom Derry Girls veggmaleri og ta et bilde av den berømte gjengen!

 

Enten du reiser med bil eller til fots, kan du besøke Nord-Irland og få en fantastisk ferie fylt med nye opplevelser og minner. 

 

Ha et eventyr i Nord-Irland!

 

Uansett hvilken hastighet du liker å nyte livet i, kan du ta en tur til Nord-Irland og du vil aldri bli opprådd for ting å gjøre.

 

Innseilingen til Belfast er virkelig et minneverdig...

Les mer Les mindre

Reis direkte til Belfast

Nyt en tur til Nord-Irland

Fra 1794 kr enkel, bil og sjåfør

Havnesteder

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

Belfast havn (VT4) ligger praktisk til rett ved motorveien med avkjørsel fra veikryss 1 på M2, noe som gir enkel adgang til Belfast sentrum og resten av Irland.

Belfast havn (VT2) ligger praktisk til like ved motorveien med avkjørsel fra veikryss 1 på M2 (Fortwilliam rundkjøring), noe som gjør det enkelt å komme til og fra alle deler av Irland.

Utvalgte reisemål

Reis direkte til Belfast

Nyt en tur til Nord-Irland

Fra 1794 kr enkel, bil og sjåfør

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.