Hvordan betaler jeg det utestående på en bestilling?

Reiser til/fra Frankrike

Dersom du har betalt et depositum på vår rute Rosslare–Cherbourg, må balansen betales med kreditt- eller debetkort 42 dager før reisedatoen din. Depositumet refunderes ikke.

 

Reise til/fra Sverige

På vår svenske nettside kan du betale ved fakturering og i avdrag i samarbeid med Catum Group AB. For å kunne betale med en faktura eller i avdrag, må du være minst 18 år gammel, være registrert i Sverige og bli godkjent i kredittsjekken som foretas på tidspunktet for kjøp. 

 

Fakturaer: Når du betaler mot en faktura, vil det bli lagt til et fakturagebyr som for øyeblikket er på 39 SEK. Fakturaen sendes via e-post til adressen som er angitt på bestillingstidspunktet. Fakturaen sendes umiddelbart etter kjøpet og har en 14-dagers betalingsperiode. Vilkår og betingelser gjelder. 

 

Avdrag: Hvis du velger dette alternativet på kjøpstidspunktet, vil det bli lagt til et månedlig administrasjonsgebyr, som for øyeblikket er på 29 SEK, og et oppsettsgebyr i henhold til den delbetalingsplanen du har valgt. Fast delvis betaling gjelder kun for det aktuelle kjøpet og så lenge du følger den valgte planen. Hvis du velger å betale et lite beløp eller ikke betaler i det hele tatt, vil avdragsbetalingen bli overført til fleksibel, delvis betaling. Delbetalingsfakturaen sendes via e-post rundt den femte i måneden og refererer deretter til alle kjøp du har gjort i løpet av måneden. Vilkår og betingelser gjelder.