Ferge til Dublin og Holyhead

Reis med ferge til Dublin og Holyhead og velg den lette veien til Irland og Wales. Nyt den beste reiseopplevelsen på Irskesjøen om bord på superfergene Stena Adventurer eller Stena Estrid, som seiler 8 ganger daglig mellom Holyhead og Dublin på bare 3 timer og 15 minutter.

 

Holyhead til Dublin – reis med stil

Pakk bilen og reis med ferge til hjertet av Dublin. Len deg tilbake, slapp av om bord og nyt et godt måltid eller en drink i baren. Hvis du ønsker å spandere på deg selv, hvorfor ikke finne et røverkjøp i vår Duty Free Shop?  Irlands hovedstad, Dublin, er en av de mest spennende byene i Europa. Kulturen er elektrisk, og byen er kjent for sine poeter, skuespillere, artister og musikere.

 

Ting å gjøre i Dublin

Hvor skal du begynne? Velg en kort pause til Dublin med ferge for et perfekt avbrekk. Her er det mange museer, praktfulle severdigheter og utmerkede shoppingmuligheter.  Utforsk Guinness Storehouse og nyt en halvliter av det berømte «Black Stuff». Hvis du foretrekker whiskey, tar du turen til viden kjente Jameson Distillery.  Gled deg over artige utvekslinger, eller «the craic» som irene sier, på Temple Bar, ta rusleturen gjennom St. Stephen's Green og fordyp deg i historie i verdensberømte Trinity College med sine praktfulle biblioteker.

 

Dublin til Holyhead – det er enkelt med bil

Reis til Holyhead med bil og ta med deg alt du trenger for å vandre, sykle eller dra på sightseeing rundt Nord-Wales og videre. Øya Anglesey er kjent for sin fantastiske kystlinje, og byene Liverpool, Manchester, Chester og Birmingham er alle innen rekkevidde.

 

Ting å gjøre i og rundt Holyhead

Kajakkpadling, turer i motorbåt og jakt etter ting på stranden er alle en del av appellen til Holyhead og North Wales. Nyt noen restauranter i toppklasse, vakre byer og landsbyer og en varm og vennlig velkomst.

 

Uten bagasjekostnader er det enkelt å ta fergen mellom Dublin og Holyhead, så pakk alt sammen og nyt en bilferie med Stena Line i dag.

 

Nyhet! Tollfri shopping i havnen

Hvis du reiser med bil, kan du ikke bare se frem til store besparelser om bord, men du kan også kjøpe flerpakninger i våre tollfrie havnebutikker i Harwich og Fishguard! Finn spesielle tilbud på flerpakninger kun i disse butikkene – bare parker bilen, kjøp den tollfrie kvoten din og la bilen gjøre det tunge arbeidet. God shopping! 

Reis med ferge til Dublin og Holyhead og velg den lette veien til Irland og Wales. Nyt den beste reiseopplevelsen på Irskesjøen om bord på superfergene Stena Adventurer eller Stena Estrid, som seiler 8 ganger daglig mellom Holyhead og Dublin...

Les mer Les mindre

Seil på Stena Adventurer og Stena Estrid

Dublin og Holyhead

Fra 1888 kr enkel, bil og sjåfør

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferge til Dublin og Holyhead

  • Stena Adventurer ferry at sea
    Stena Adventurer
  • Stena Estrid ferry leaving the port
    Stena Estrid

Havnesteder

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Holyhead havn-side

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Dublin havn-side

Seil på Stena Adventurer og Stena Estrid

Dublin og Holyhead

Fra 1888 kr enkel, bil og sjåfør

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.