Ferge til Dublin og Holyhead

Reis med ferge til Dublin og Holyhead og bruk den lette veien til Irland og Wales. Nyt den beste reiseopplevelsen på Irskesjøen om bord på superfergene Stena Adventurer eller Stena Estrid som seiler 8 ganger daglig mellom Holyhead og Dublin på bare 3 timer og 15 minutter.

 

Holyhead til Dublin – reis med stil

Len deg tilbake og slapp av om bord, nyt et godt måltid, en drink i baren eller hvis du ønsker å spandere på deg selv, hvorfor ikke finne et røverkjøp i vår tollfrie butikk?  Irlands hovedstad, Dublin, er en av de mest spennende byene i Europa. Kulturen er elektrisk, og byen er kjent for sine poeter og skuespillere, artister og musikere.

 

Ting å gjøre i Dublin

Hvor skal du begynne? Med sine mange museer, praktfulle severdigheter og utmerkede shoppingmuligheter er et kort avbrekk til Dublin med ferge en ideell utflukt.  Utforsk Guinness Storehouse og nyt en halvliter av det berømte «Black Stuff» eller hvis whiskey er din preferanse besøk det berømte Jameson Distillery.  Du kan nyte craic i Temple Bar, slentre gjennom St. Stephen's Green og fordype deg i historie i det verdensberømte Trinity College og dets praktfulle biblioteker.

 

Dublin til Holyhead – det er enkelt med bil

Reis til Holyhead med bil og ta med deg alt du trenger for å vandre, sykle eller gjøre sightseeing rundt Nord-Wales og videre. Øya Anglesey er kjent for sin fantastiske kystlinje og byene Liverpool, Manchester, Chester og Birmingham er alle innen rekkevidde.

 

Ting å gjøre i og rundt Holyhead

Kajakkpadling, motorbåter og strandjakt er alle en del av appellen til Holyhead og North Wales. Nyt noen førsteklasses restauranter, vakre byer og landsbyer og en varm og vennlig velkomst.

 

Uten bagasjekostnader er det enkelt å ta fergen mellom Dublin og Holyhead, så pakk alt sammen og nyt en bilferie med Stena Line i dag.

Reis med ferge til Dublin og Holyhead og bruk den lette veien til Irland og Wales. Nyt den beste reiseopplevelsen...

Les mer Les mindre

Seil på Stena Adventurer og Stena Estrid

til Holyhead og Dublin

Fra kr 1585 en vei, bil og sjåfør

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferger på ruten

  • Fergen Stena Adventurer til sjøs
    Stena Adventurer
  • Fergen Stena Estrid forlater havnen
    Stena Estrid

Havnesteder

Map showing routes and ports to and from Ireland
Map showing routes and ports to and from Ireland

Holyhead havn ligger i Anglesey i North Wales. Havnen er praktisk plassert i enden av A55.

 

Besøk vår Tax Free-butikk i havnen

Hvis du reiser med bil, kan du ikke bare se frem til store besparelser om bord, men du kan også kjøpe i bulk i våre Tax Free-havnebutikker! Med beliggenhet i Holyhead, Fishguard og Harwich, kan du finne spesielle bulktilbud som kun er tilgjengelige i havnene.

Bare parker bilen din, kjøp Tax Free-kvoten din og la bilen gjøre det tunge arbeidet så du ikke trenger å gjøre det! Våre Tax Free–havnebutikker er alltid åpne for passasjerer.

 

Se Tax Free-kvoter her eller spør en av våre ansatte som med glede hjelper deg. 

 

God shopping!

Vis Holyhead havn-side

Dublin Port er et spesialbygget anlegg for Stena Lines superferger. Stena Lines fergeterminal i Dublin ligger 6 km (4 miles) øst for Dublin sentrum. Omfattende skilting på alle hovedveier som fører til havnen gir klare veibeskrivelser.

Vis Dublin havn-side

Seil på Stena Adventurer og Stena Estrid

til Holyhead og Dublin

Fra kr 1585 en vei, bil og sjåfør

Reise
Reis tilbake

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger du hjelp med bestillingen din? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.