Dublin havn

Terminal 2, Alexandra Rd, Dublin Port, Dublin, D01 WD28, Irland
Terminal 2, Alexandra Rd, Dublin Port, Dublin, D01 WD28, Irland

Dublin Port er et spesialbygget anlegg for Stena Lines superferger. Stena Lines fergeterminal i Dublin ligger 6 km (4 miles) øst for Dublin sentrum. Omfattende skilting på alle hovedveier som fører til havnen gir klare veibeskrivelser.

Åpningstider

mandag - søndag: 05:30 - 02:30

Billetter og reservasjoner

Icon
Title
Billetter og reservasjoner

Toaletter

Icon
Title
Toaletter

Fasiliteter for å bytte på spedbarn

Icon
Title
Fasiliteter for å bytte på spedbarn

Passasjersalong

Icon
Title
Passasjersalong

Salgsautomater

Icon
Title
Salgsautomater

Wi-Fi

Icon
Title
Gratis Wi-Fi

Bistand for bevegelseshemmede

Icon
Title
Bistand for bevegelseshemmede

Korttidsparkering (betalbar)

Icon
Title
Korttidsparkering (betalbar)

Langtidsparkering (betaling)

Icon
Title
Langtidsparkering (betaling)

Innleveringsområde

Icon
Title
Innleveringsområde

Deaktiverte toaletter

Icon
Title
Deaktiverte toaletter

Sted

GPS: 53.349866, -6.196624

 

Adresse: Terminal 2, Alexandra Rd, Dublin Port, Dublin, D01 WD28, Irland.

 

Stena Lines fergeterminal i Dublin ligger 6 km (4 miles) øst for Dublin sentrum. Omfattende skilting på alle hovedveier som fører til havnen gir klare veibeskrivelser.

 

Det er 30 parkeringsplasser i havna:

• Korttidsparkering: EUR 2,00 per time (minimum belastning: EUR 1,00)

• Daglig parkering: EUR 9,00 per 24 timer (eller halvdag)

• Langtidsparkering: EUR 50,00 for 7 dager

 

Korttidsparkering er tilgjengelig utenfor terminalbygningen. Billetter kan kjøpes fra parkeringsautomaten, som godtar kreditt-/debetkort eller mynter for betaling, men ikke sedler. Sørg for at billetten din dekker den foreslåtte lengden på oppholdet. Det er viktig å vise frem en gyldig parkeringsbillett på dashbordet under hele oppholdet, og hvis du ikke gjør det, kan det føre til at kjøretøyet ditt får påsatt hjullås. Hjullåsing av kjøretøy er i drift og frigjøringsboten er EUR 80,00. Merk at maskinen kun godtar euro-mynter. Tapte billetter belastes med full ukespris.

 

M50 bomvei

M50 er en bomvei uten bommer. Dette betyr at kameraer er lokalisert mellom veikryss 6 og 7 på M50 og skanner bilnummeret og belaster kjøretøyets eier med bompenger.

Det er lettvint å betale bompenger på M50 – last ned M50 Quick Pay-appen på Android eller Apple, eller gå til eFlow.ie og betal på nett.

Det er sjåførens ansvar å betale M50-avgift før kl. 20.00 dagen etter reisen. Unnlatelse av å betale før fristen vil resultere i et gebyr som vil bli belastet kjøretøyets eier.

Det går ingen direktetog til Dublin havn.

 

Det er et Luas Red Line-trikkestopp ved «The Point» som er på motsatt side av inngangen til Dublin havn, men dette er en 40 minutter (3,2 km) gåtur fra Stena Lines fergeterminal. Drosjer er tilgjengelige.

Buss kjører fra Stena Line Terminal 2 til/fra Dublin sentrum 

 

Bussen kjører daglig til/fra Georges Quay, Dublin 2.

(Busstopp 135111 på Georges Quay på motsatt side av elven fra The Custom House og nær Tara Street DART stasjon). Se geografisk plassering for busstopp

 

Fra Stena Line Fra Dublin sentrum
Avreise Avreise
06.15 06.45
13.00 13.30
18.45 19.15
00.10 00.40
Pris: £ 3 / € 3 per person* (spedbarn 0–3 år GRATIS)

 

Merk:

  • Billetter kan forhåndskjøpes når du bestiller på nett fra  stenaline.ie  eller  stenaline.co.uk , eller de kan kjøpes på Holyhead Travel Centre og Dublin Travel Centre eller i Guest Services-skranken om bord
  • Du kan også kjøpe billetten din på nett på nolancoaches.palisis.com
  • *Prisen er £ 3 hvis billetten er kjøpt på stenaline.co.uk, på Holyhead Travel Centre eller i vår Guest Services-skranke om bord. Prisen er € 3 hvis billetten er kjøpt på stenaline.ie, om bord på bussen (kun kortbetaling) eller fra Dublin Travel Centre.

Det er mange drosjeplasser i Dublin, inkludert en på fergeterminalen til Stena Line, der du kan ta en taxi. Alternativt er nettbaserte tjenester som Uber, Free Now og Bolt tilgjengelige, samt en rekke oppringingstjenester som Dublin Dial a Cab (+353 1 80 80 800) eller NCR (+353 1 67 72 222).

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger du hjelp med bestillingen din? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.