Merk:

Vit før du drar – alle de siste reiserådene samt adgangskrav for reisen din.

Dublin havn

Dublin Port er et spesialbygget anlegg for Stena Lines superferger. Stena Lines ferjeterminal i Dublin ligger 6 km (4 miles) øst for Dublin sentrum. Omfattende skilting på alle hovedveier som fører til havnen gir klare veibeskrivelser.

Billetter og reservasjoner

Image
Title
Billetter og reservasjoner

Toaletter

Image
Title
Toaletter

Fasiliteter for å bytte på spedbarn

Image
Title
Fasiliteter for å bytte på spedbarn

Passasjersalong

Image
Title
Passasjersalong

Salgsautomater

Image
Title
Salgsautomater

Wi-Fi

Image
Title
Gratis Wi-Fi

Bistand for bevegelseshemmede

Image
Title
Bistand for bevegelseshemmede

Korttidsparkering (betalbar)

Image
Title
Korttidsparkering (betalbar)

Langtidsparkering (betaling)

Image
Title
Langtidsparkering (betaling)

Innleveringsområde

Image
Title
Innleveringsområde

Deaktiverte toaletter

Image
Title
Deaktiverte toaletter

Sted

GPS: 53.349866, -6.196624

 

Stena Lines ferjeterminal i Dublin ligger 6 km (4 miles) øst for Dublin sentrum. Omfattende skilting på alle hovedveier som fører til havnen gir klare veibeskrivelser.

 

Det er 30 parkeringsplasser i havna:

• Korttidsparkering: EUR 2,00 per time (minimum belastning: EUR 1,00)

• Daglig parkering: EUR 9,00 per 24 timer (eller halvdag)

• Langtidsparkering: EUR 50,00 for 7 dager

 

Kortvarig parkering er tilgjengelig utenfor terminalbygningen. Billetter kan kjøpes fra parkeringsautomaten, som godtar kreditt-/debetkort for betaling samt mynter, men som ikke aksepterer sedler. Sørg for at billetten din dekker den foreslåtte lengden på oppholdet. Det er viktig å vise frem en gyldig parkeringsbillett på dashbordet under hele oppholdet, og hvis du ikke gjør det, kan det føre til at kjøretøyet ditt blir klemt fast. Kjøretøyklemming er i drift og utløsningsboten er EUR 80,00. Merk at maskinen kun godtar euro-mynter. Tapte billetter belastes med full ukespris.

 

M50 bomvei

M80 er en bomvei uten bommer. Dette betyr at kameraer er lokalisert mellom veikryss 6 og 7 på M50, og skanner bilnummeret og belaster kjøretøyets eier med bompenger.

Det er lettvint å betale bompenger på M50  – last ned M50 Quick Pay-appen på Android eller Apple, eller gå til eFlow.ie og betal på nett.

Det er sjåførens ansvar å betale M50-avgift før kl. 20.00 dagen etter reisen. Unnlatelse av å betale før fristen vil resultere i et gebyr som vil bli belastet kjøretøyets eier.

Det går ingen direktetog til Dublin havn

 

Det er et stopp med Luas Red Line trikkestopp ved «The Point» som er motsatt inngangen til Dublin havn, men dette er en 40 minutter (3,2 km) gåtur fra Stena Lines fergeterminal. Drosjer er tilgjengelige.

Reise fra Dublin til Holyhead

 

Fotpassasjerer som reiser på 08.15-, 14.45- og 20.30-seilinger fra Dublin kan benytte seg av en busstjeneste fra Dublin sentrum til Stena Lines fergeterminal. Bussen går fra Westmoreland Street i Dublin City Centre kl. 07.00, 14.00 og 19.00.

Merk: Det er ingen busstjeneste for passasjerer med avgang kl. 02.15 fra Dublin.

 

Reiser fra Holyhead til Dublin

 

Når du ankommer Stena Line Terminal 2-bygningen i Dublin utenfor kl. 02.15, kl. 09.00 eller 14.45 avgangene fra Holyhead, er det også en busstjeneste som vil overføre deg til Dublin sentrum, med stopp på Connolly DART-jernbanestasjon og Westmoreland Street.

Merk: Det er ingen busstjeneste for passasjerer med avgang kl. 20.30 fra Holyhead.

 

Priser

Voksen enkelt: EUR 3,50

Voksen retur: EUR 6,00

Enkelt barn: EUR 2,00

Barn retur: EUR 3,00

 

Betaling kan gjøres kontant (kun euro) eller via Dublin Leap-kortet. Kreditt- og debetkort aksepteres ikke.

 

For passasjerer som reiser fra Stena Lines fergeterminal i Dublin til sentrum av Dublin, er det et ekstra stoppunkt på Heuston jernbanestasjon. Prisen for å reise til dette stedet er EUR 4,50 per voksen og EUR 3,00 for et barn.

Det er mange drosjeplasser i Dublin, inkludert en på fergeterminalen til Stena Line, der du kan ta en taxi. Alternativt er nettbaserte tjenester som Uber, Free Now og Bolt tilgjengelige, samt en rekke oppringingstjenester som Dublin Dial a Cab (+353 1 80 80 800) eller NCR (+353 1 67 72 222).

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger du hjelp med bestillingen din? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.