Dra på skiferie til Sverige og Norge

Reis med ferge så har du alt du trenger for den perfekte skiferien.

 

Fjellet kaller i vinter, og med Stena Line har du den perfekte måten å reise fra Danmark med bil til skibakkene i Sverige og Norge.

 

Senk skuldrene om bord mens du reiser Frederikshavn til Gøteborg eller Grenå til Halmstad – to naturskjønne kjøreruter til noen av Sveriges mest førsteklasses steder. Sus ned skibakkene i Sälen eller ta den lange – nydelige – kjøreturen til Åre, hjem til Sveriges største fjellområde. Eller legg ferden mot nord til Norge, der Trysil tilbyr opplevelser for alle aldre, og Strandafjellet, der du kan kjenne at det kribler mens du suser nedover under nordlyset.

 

Pakk med deg briller, ski, snøbrett og alt det andre du kan få plass til i bilen: Uten begrensinger for hvor mye bagasje du får ta med deg, kan du ta med deg alt du trenger for en kjøretur du sent vil glemme til noen av Europas mest spennende skibakker.

Reis med ferge så har du alt du trenger for den perfekte skiferien.

 

Fjellet kaller i vinter, og med Stena Line har du den perfekte måten å reise fra Danmark med bil til skibakkene i Sverige og Norge...

Les mer Les mindre

Flotte skiturer i Sverige og Norge

Reis med ferge

Spar opptil 20 %

Vilkår

Stena Lines forretningsvilkår gjelder for alle bestillinger. For mer informasjon les våre Vilkår og betingelser. Vilkår og betingelser.

Flotte skiturer i Sverige og Norge

Reis med ferge

Spar opptil 20 %

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.