Skiferie til Sverige og Norge

Ta med deg hatt, briller og hansker – fjellene i Sverige og Norge kaller! Opplev spenningen ved å gli over fantastiske skiløyper, enten du er fullstendig nybegynner eller en etablert proff. Og så, når kvelden nærmer seg, spark av deg støvlene, pust dypt, slapp av og nyt afterski. 

 

Spar 20 % på fergebilletten din når du bestiller ferge og overnatting for ferien, og husk: Du betaler alltid mindre når du bestiller reise og overnatting samlet! Med vår partner Sembo har vi et fantastisk utvalg av skidestinasjoner å velge mellom i Sverige og Norge, fra Idre og Sälen til Geilo og Hafjell.  Valgene dine for innkvartering er stilige og komfortable, og alle ligger i nærheten av skibakkene.

 

Så alt som gjenstår er å pakke bilen med alt du trenger for en morsom skitur, og så sette seil fra Danmark på våre ruter fra Frederikshavn til Göteborg eller fra Grenaa til Halmstad. Et uforglemmelig eventyr venter!

 

Bestill hos Sembo

Flotte skiturer i Sverige og Norge

Bestill ferge pluss overnatting med Sembo

Spar opptil 20 %

Spar opptil 20 % når du bestiller ferge + overnatting sammen

Flotte skiturer i Sverige og Norge

Bestill ferge pluss overnatting med Sembo

Spar opptil 20 %

Reise
Reis tilbake

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger du hjelp med bestillingen din? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.