Finn pris & book

Restaurant Eight

Hygg deg med god mat og drikke i uformelle omgivelser i vår nye restaurant Eight.


EIGHT 3-RETTERS sommerMENY

 

Forrett

Røkt laks med nobissaus og krutonger av mørkt rugbrød
Smoked salmon with sauce and croutons of dark rye bread

---

Allergener: Fisk, gluten, egg, melk, sennep / Allergens: Fish, gluten, milk, mustard

 

Hovedrett

Grillet Entrecote med med Haricot verts, bearnaisesaus og pommes frites
Ribeye steak, green beans, sauce Béarnaise and french fries.

---

Allergener: Egg, melk / Allergens: Egg, milk

 

and/or

 

Torskerygg med reker og brunet smør
Cod loin with shrimps and browned butter

---
Allergener: Fisk, skalldyr, melk / Allergens: Fish, shellfish, milk

 

Dessert

Hvit sjokoladeostekake med svarhyllmarinerte bær
White chocolate cheesecake with berries marinated in elderberries

---
Allergener: Gluten, egg, melk / Allergens: Gluten, egg, milk

 

 

PRISER

Skipets 3-retters meny.
Kr 399,- ved forhåndsbestilling, kr 449,- om bord.
Kr 649,- med tilhørende vinpakke ved forhåndsbestilling, kr 728,- om bord.

 

Halvpris og halv porsjon for barn opp til 15 år.

Vi anbefaler at du alltid tar kontakt med servitøren om du har noen matallergier.

 Menyen gjelder fra 05/06 – 03/09.