Finn pris & book

Restaurant Eight

Hygg deg med god mat og drikke i uformelle omgivelser i vår nye restaurant Eight.


EIGHT 3-RETTERS høstMENY

 

Forrett

Laksetartar

- serveres med sesamfrø, chipotlekrem og syltede gulrøtter.


Salmon tartar

- served with sesame seeds, chipotle cream & pickled carrots

 

 Allergener: Fisk, gluten, egg, melk, sesamfrø / Allergens: Fish, gluten, milk, sesame seeds

 

Hovedrett

Indrefilet av okse Black & White
- serveres med bakt tomat og stekt sopp


Tenderloin of beef Black & White
- served with baked tomato & fried mushrooms

 

Allergener: Egg, melk / Allergens: Egg, milk

 

eller / or

 

Grillet kveite
 serveres med kapers, rødbeter, klarnet smør og røkt sideflesk

 

Grilled halibut

– served with capers, beetroot, clarified butter & smoked porkbelly

  

Dessert

Blåbærdrøm
– serveres med bringebærkompott og ristede flarn

 

Blueberry dream
– served with raspberry compote and roasted flakes

 

Allergener: Gluten, egg, melk / Allergens: Gluten, egg, milk

 

Priser

Skipets 3-retters meny.
Kr 399,- ved forhåndsbestilling, kr 449,- om bord.
Kr 649,- med tilhørende vinpakke ved forhåndsbestilling, kr 728,- om bord.
Halvpris og halv porsjon for barn opp til 15 år.

 

Prices

The ship's three course menu.
Kr 399,- preordering, kr 449,- on board.
Kr 649,- with suitable winepackage, preordering kr 728,- on board.
Children up to 15 years old. Half portion at half price.

 

Vi anbefaler at du alltid tar kontakt med servitøren om du har noen matallergier.
We recommend that you always contact your waiter if you have any food allergies.