Cardiff

Cardiff med bil. Helt utrolig!

 

Byen Cardiff er hovedstaden i Wales, men det er ikke nødvendigvis det som gjør den bemerkelsesverdig. Dette beskjedne, men populære stedet i sydlige Wales ligger nordøst for Vale of Glamorgan, som kanskje er den best bevarte hemmeligheten i Wales …

 

Så ikke fortell det til noen, men vi vet tilfeldigvis at denne vakre delen av Wales har en tendens til å bli oversett av besøkende. Så du kan ha disse vakre landsbyene, milevis med utrolig kystlinje og hektar på hektar med landsbygd for det meste for deg selv!

 

Cardiff tilbyr det beste av alle verdener: by, landsbygd og kyst. Familievennlige Cardiff-slott ligger i hjertet av byen, og byr på en mulighet til å vandre gjennom historien. Dette er en guidet rundtur du ikke vil gå glipp av! Slottets eventyrtårn og utrolige indre bare trygler om å bli fotografert – så dine følgere på Instagram vil også dra fordel av det!

 

Mer enn noe annet er Cardiff en kulturby. National Museum Cardiff er hjem til den største kolleksjonen av impresjonistisk kunst utenfor Paris, mens Museum of Cardiff tar deg fra byens røtter på 1300-tallet helt opp til i dag. Du vil også finne en rikdom av alternativ og pikant kultur og kreativitet i form av film, kunst og teater ved Chapter Arts Centre.

 

Byens en gang travle kaiområde har nå blitt forvandlet til et topp moderne havneområde, perfekt for å flykte fra travelheten – mens du i nærheten vil finne det arkitektoniske underverket som er Wales Millennium Centre. Du kjenner det kanskje igjen fra TV, for det er et så ikonisk landemerke at det ofte sammenlignes med operahuset i Sydney.

 
Hvis du leter etter et reisemål som tilbyr en blanding av gammelt og nytt, noe for alle, en eventyrlysten matscene og enkel tilgang til noen av de mest utrolige landskapene i verden, reis til Cardiff, for da er det stedet for deg!

Cardiff med bil. Helt utrolig!

 

Byen Cardiff er hovedstaden i Wales, men det er ikke nødvendigvis det som gjør den bemerkelsesverdig. Dette beskjedne, men populære stedet i sydlige Wales ligger nordøst for Vale of Glamorgan, som kanskje er den...

Les mer Les mindre

Velg ruten din ...

Nyt en tur til Storbritannia

Fra 1888 kr enkel, bil og sjåfør

Bilde av overnattingsstedet

Park Plaza Cardiff

Bilde av overnattingsstedet

Leonardo Hotel Cardiff

Bilde av overnattingsstedet

Clayton Hotel Cardiff

Bilde av overnattingsstedet

Cardiff Marriott Hotel

Bilde av overnattingsstedet

Novotel Cardiff Centre

Bilde av overnattingsstedet

Beautiful 1-bed Apartment in Cardiff

Velg ruten din ...

Nyt en tur til Storbritannia

Fra 1888 kr enkel, bil og sjåfør

Utforsk flere reisemål

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.