Merk:

Vit før du drar – alle de siste reiserådene samt adgangskrav for reisen din.

Hva er billettypene deres?

Vi har tre hovedpristyper: Økonomi, Flexi og Første klasse Du kan velge forskjellige pristyper for din utreise og din returreise.

 

Økonomi

 

Vår laveste pris, som er et godt valg hvis reiseplanene dine er faste. Vilkårene for Økonomi-priser er mer restriktive enn for våre Flexi- og Premium-priser.

 

Hvis du gjør en endring i en Økonomi-seiling, må du betale en endringsavgift samt eventuelle forskjeller i pris, og det er ingen refusjoner hvis du kansellerer bestillingen. Endringsgebyr for bilister starter på NOK 500 per seiling og fra NOK 500 per seiling for fotpassasjerer.

 

Flexi

 

Vår fleksi-billett gir det en attraktiv pris med større fleksibilitet om du planene din endrer seg.

 

Det er ingen endringsgebyr hvis du gjør en endring i en Flexi-seiling, men du må fortsatt betale dersom det er en forskjell i pris. Hvis du kansellerer bestillingen opptil 24 timer før avgang, vil du få 100 % refusjon minus et lite avbestillingsgebyr på rundt NOK 60 for en returbestilling. Hvis du avbestiller opptil 2 timer før avgang, vil du få 50 % refusjon og også her minus det lille avbestillingsgebyret.

 

Første klasse

 

Vår første klasse gir deg de mest fordelaktige betingelsene, større fleksibilitet og andre fordeler.

 

Det er ingen endringsavgift hvis du gjør en endring i en første klasse-seiling, men du må fortsatt betale dersom det er noen forskjell i pris. Hvis du kansellerer bestillingen opptil 2 timer før avgang, vil du få 100 % refusjon minus et lite avbestillingsgebyr på rundt NOK 60 for en returbestilling. Det er flere fordeler som varierer etter rute:

 

Det er flere fordeler som varierer i henhold til rute, inkludert tilgang til Stena Plus Lounge på rutene på Irskehavet og Harwich-Hoek van Holland, inkludert gratis frokost eller ekspress-ombordstigning og ekspress-avstigning. Dette er er fordeler som enkelte ruter tilbyr som en del av vårt første klasse-tilbud.  Full informasjon om første klasse-fordeler for din foretrukne rute vises når du velger pristype under bestillingsprosessen.

Contact frequently asked question icon

Tilknyttede spørsmål