Hva er billettypene deres?

Vi har tre hovedbillettyper: Økonomi, Fleksi og Premium. Du kan velge forskjellige billettyper for din utreise og din returreise.

 

Økonomi

 

Vår laveste pris, som er et godt valg hvis reiseplanene dine er faste. Vilkårene for Økonomi-priser er mer restriktive enn for våre Fleksi- og Premium-priser.

 

Hvis du gjør en endring i en Økonomi-seiling, må du betale en endringsavgift samt eventuelle forskjeller i pris, og det er ingen refusjoner hvis du kansellerer bestillingen.

 

Fleksi

 

Vår Fleksi-billett gir deg en attraktiv pris med større fleksibilitet om planene dine endrer seg.

 

Det er ingen endringsavgift hvis du gjør en endring i en Fleksi-seiling, men du må fortsatt betale dersom det er en forskjell i pris. Hvis du kansellerer bestillingen opptil 24 timer før avgang, vil du få 100 % refusjon minus et lite avbestillingsgebyr for en returbestilling. Hvis du avbestiller opptil 2 timer før avgang, vil du få 50 % refusjon og også her minus det lille avbestillingsgebyret.

 

Premium

 

Vår Premium-billett gir deg de mest fordelaktige betingelsene, større fleksibilitet og andre fordeler.

 

Det er ingen endringsavgift hvis du gjør en endring i en Premium-seiling, men du må fortsatt betale dersom det er noen forskjell i pris. Hvis du kansellerer bestillingen opptil 2 timer før avgang, vil du få 100 % refusjon minus et lite avbestillingsgebyr for en returbestilling.

 

Det er flere fordeler som varierer etter rute. Full informasjon om Premium-fordeler for din foretrukne rute vises når du velger denne billettypen når du foretar bestillingen.