Tilbyr dere spesialpriser for gruppebestillinger?

Reise til/fra Irland og Storbritannia

Gruppebilletter er tilgjengelig når 10 passasjerer eller flere reiser sammen. 

 

Arrangementsorganisatorer:

Dersom du avholder et arrangement og ønsker å diskutere muligheten for en fergerabatt for de som reiser til arrangementet ditt med Stena Line på noen av våre ruter i Irskesjøen, send group.travel@stenaline.com en kort e-post med ytterligere informasjon, inkludert ditt mobiltelefonnummer, så vil et av teammedlemmene våre ta kontakt så snart som mulig. Gå til vår side gruppereiser for mer informasjon.

 

Bil- eller motorsykkelgrupper:

Dersom du har en gruppe på minimum 5 motorsykler eller biler som reiser sammen på samme utreise- og hjemreiseavganger, send en kort e-post til group.travel@stenaline.com. Inkluder informasjon om rutene, datoene og tidene, og inkluder ditt mobiltelefonnummer, så vil et av teammedlemmene våre ta kontakt så snart som mulig. Gå til vår side gruppereiser for mer informasjon.

 

Reise til/fra Nederland

Vi tilbyr grupperabatter når 10 fotpassasjerer eller 10 kjøretøy reiser sammen.

For ytterligere informasjon, send oss en e-post på groupsales.nl@stenaline.com og inkluder ruten, datoer, navnet på gruppen og din kontaktinformasjon, så kontakter vi deg så snart som mulig. Alternativt kan du snakke med et medlem av teamet vårt på + 31 174 31 58 11. Gå til vår side gruppereiser for mer informasjon.

 

Reise fra Sverige

Våre gruppepriser gjelder når 20 passasjerer eller flere reiser med buss eller til fots.

For ytterligere informasjon, send oss en e-post på business.travel@stenaline.com og inkluder ruten, datoer, navnet på gruppen og din kontaktinformasjon, så kontakter vi deg så snart som mulig. Alternativt kan du snakke med et medlem av teamet på +46 0770 676 700. Gå til vår side gruppereiser for mer informasjon.

 

Reise fra Tyskland

Gruppepriser er tilgjengelige når 10 passasjerer eller flere reiser uten kjøretøy og når 20 passasjerer eller flere reiser med buss. Bussen reiser gratis når grupper på over 20 reiser, bortsett fra på rutene Frederikshavn–Göteborg og Grenå–Halmstad der en busspris gjelder. Hvis det er mindre enn 20 passasjerer som reiser, vil en tilleggsavgift per seiling tilsvarende den tomme bussprisen bli belastet for busstransport. Gå til vår side gruppereiser for mer informasjon.

 

Reise fra Polen

Grupper på over 20 personer som reiser – ring Gruppeteamet vårt og få en rabatt på 25 % på en returfergereise! Denne rabatten gjelder for alle buss-, fot- og motorsykkelgrupper, men inkluderer ikke underholdningscruise, ferie og høytidspakker og kostnadene til bussjåfør. 

Grupper på 19 passasjerer eller mindre kan bestille direkte via nettstedet. Gå til vår side gruppereiser for mer informasjon.