Finn pris & book

Spørsmål FØR reisen


Hva gjelder for reise med sykkel?

- Sykkel må på legges inn i bestillingen, og finnes under fliken ’Kjøretøy’ i trinn 2 når du bestiller på nettsiden. Husk å registrere riktig antall sykler.

- Passasjerer med sykler regnes ikke som fotpassasjerer, men skal sjekke seg inn i bilgaten. Der får man tildelt lugarnøkler, samt boardingkort for sykkelen som skal festes på sykkelen under overfarten.

- Det finnes ikke noe område med tak i venteområdet etter at man har sjekket inn i bilgaten. Ved dårlig vær anbefales derfor at man venter ved avgangshallen (inne eller under tak) og sjekker inn like før klokken 19.00, så man slipper å stå unødvendig lenge og vente.

- Sykler plasseres på bildekk. Hvordan de oppbevares kan avhenge av antall sykler og hvor mye plass som er tilgjengelig på bildekk. De blir enten stroppet fast til et rekkverk, plassert i et spor/en renne så de ikke velter under overfarten, eller satt side om side inntil en vegg. Merk at man ikke har tilgang til bildekk under reisen, og at man derfor må ta med seg nødvendig bagasje.