Tromsø

Gå gjennom et arktisk eventyrland.

 

Tromsø befinner seg ikke ved verdens ende – selv om det kan føles slik. Byen ligger innenfor polarsirkelen ved norskekysten og har et summende sosialt liv og er omgitt av et fantastisk landskap. Du må se den for å tro det. Dette er virkelig Norge slik du har drømt om. 

 

Mange reisende flokker seg til Tromsø for å oppleve nordlyset på ett av de absolutt beste stedene i verden til å se det. Oppdag Madam Aurora selv eller jag etter lysene med en lokal guide. Foretrekker du dagslys? I sommermånedene er den såkalte arktiske hovedstaden også hjemsted for et annet utrolig fenomen: Midnattssolen, som gjør det lett å være ute sent for å utforske området.

 

Den lett navigerbare byen formelig summer av sjarm og energi. Sjekk ut hovedgaten, Storgata, hvor butikker, barer, restauranter og nattklubber kommer på rad og rekke. Finn deg et bord på én av Tromsøs mange restauranter og nyt velsmakende og unik mat laget av ingredienser fra Nord-Norge, inkludert grillet tørrfisk, mørbrad av reinsdyr eller, hvis du føler deg spesielt modig, måkeegg..

 

Få en oversikt over terrenget ved å ta en taubane 421 meter opp til Storsteinen, hvor du vil ha en panoramautsikt over Tromsø og de omkringliggende øyer, fjell og fjorder. Deretter kan du for deg de mange severdighetene i byen. Vitenskapssenteret i Nord-Norge er landets største planetarium og tilbyr opplysende innsikter om nordlysets vitenskap, historie og mytologi. For kunstelskere er den moderne kunsten i Tromsø Kunstforening et must: det er den eldste kunstinstitusjonen i Nord-Norge.

 

For familieeventyr, lær om dyrelivet i Arktis og møt arktiske dyr i Polaria akvarium. Deretter kan du la deg overvelde på Magic Ice, et fantastisk vinter-eventyrland konstruert av tonnevis med ren is. 

 

Ettersom Tromsø ligger midt i hjertet av den arktiske villmarken, er det en overflod av fantastisk natur og dyreliv å utforske. Bestill en hvalsafari for en sjanse til å se en knølhval eller spekkhogger. Eller for noe helt unikt, dra på hundesledetur eller gå på tur med en husky for å oppdage den nordnorske naturen (og kanskje få øye på reinsdyr) i ditt eget tempo.

 

Lyst på noe litt mer utfordrende? Prøv én av de mange vandreturene i og rundt Tromsø. Enten det er en familievennlig tur eller noe litt mer utfordrende, er det hundrevis å velge mellom – et populært valg er Sherpatrappa, hvor uovertrufne utsyn venter den som makter de 1200 trappetrinnene. Eller bestill ett av de mange eventyrene som tilbys i regionen for å fordype deg fullt ut i den arktiske ånden, fra fjord-cruise til snøscootersafari, samekultur, fiskeekspedisjoner og til og med sledetur med reinsdyr. 

 

Tromsø er lite grann vilt, veldig mye gjestfritt og ulikt alt annet du noensinne kommer til å besøke. Det er virkelig magi i luften. Se på det som en opplevelse du aldri vil glemme.

Gå gjennom et arktisk eventyrland.

 

Tromsø befinner seg ikke ved verdens ende – selv om det kan føles slik. Byen ligger innenfor polarsirkelen ved norskekysten og har et summende sosialt liv og er omgitt av et fantastisk landskap. Du må...

Les mer Les mindre

Reis via Gøteborg og Trelleborg

Besøk Tromsø

Fra 745 kr enkel, bil og sjåfør

Bilde av overnattingsstedet

Scandic Ishavshotel

Bilde av overnattingsstedet

Clarion Collection Hotel Aurora

Bilde av overnattingsstedet

Comfort Hotel Xpress Tromso

Bilde av overnattingsstedet

Scandic Grand Tromsø

Bilde av overnattingsstedet

Quality Hotel Saga

Bilde av overnattingsstedet

Enter Amalie Hotel

Bilde av overnattingsstedet

Clarion Collection Hotel With

Bilde av overnattingsstedet

Moxy Tromso

Bilde av overnattingsstedet

Bjørvika Apartments Vervet Tromsø

Bilde av overnattingsstedet

Boukersen Heim

Reis via Gøteborg og Trelleborg

Besøk Tromsø

Fra 745 kr enkel, bil og sjåfør

Utforsk flere reisemål

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.