Fra 270,-  

1 dags billett per. person

Djurs Sommerland

Ett av sommerens høydepunkter for barnefamilier! I Djurs Sommerland – Nordens største sommerland - venter herlige opplevelser for hele familien. Her kan dere se frem til åtte fantasifulle temaland, Danmarks største berg-og dalbaner, den enorme vannlandet, morsomme lekeplasser og over 60 attraksjoner både liten og stor.


Er dere klare fort fart, spenning, lek og moro for hele familien?

‘Piratland’ byr på sjørøvermoro for alle. Liker dere vannsprut og en storslått piratseilas så passer "Skatteøen" perfekt. Det er Nord-Europas største "vann og dalbane".  Dere fyker avgårde i 70 km/t og avslutter med et gigantisk plask.

 

For å tørre å kjøre med «Piraten», Danmarks største og raskeste berg-og dalbane, må dere ha masse piratblod i årene. I denne fantastiske berg og dalbanen, som er kåret til en av verdens beste, suser dere ned fra 32 meters høyde i 90 km/t!

 

Eventyret fortsetter i Mexicoland, når dere hopper på Juvelens tøffe ATV’ere og blir skutt av sted to ganger med opp til 85 km/t på Danmarks lengste berg og dalbane på en kilometer gjennom heftige svinger og smale kløfter i den mexicanske jungel.

 

Velkommen i Djurs Sommerland – kåret til Nordens beste sommerland 2014 og 2015

I den store, grønne, stemningsfulle park med masser av plass og hyggelige oaser, venter det dere opplevelser nok til flere dager. Det er der fri adgang til alle forlystelser når entreen er betalt!

 

Djurs Sommerland ligger ikke langt fra Ebeltoft på Nord Jylland. Djurs Sommerland er et perfekt sted for barn i alle aldre!

 

Les om Djurs Sommerland på reisebloggen vår.

 

Bestill reise og billetter til Djurs Sommerland i bestillingsboksen!
  Pil illustrasjon

Bli medlem

Meld deg gratis inn i Stena Line Extra - bare fordeler!

  • Poeng på alt du kjøper 
  • Fordeler for deg som reiser ofte 
  • Medlemstilbud om bord

 

Bli medlem i Extra »

TOPP 10 SPØRSMÅL OM DIN REISE

Her finner du all info du trenger når du reise med Stena Line.

 

Les informasjonen »

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, få våre gode tilbud.

 

Påmelding nyhetsbrev »