LEGOLAND® temapark

Har du noen gang lurt på hvordan det ville være å bo i ditt favoritt-LEGO®-sett? LEGOLAND® temapark gjør fantasien til virkelighet ved å ønske velkommen gjester til en verden som er bygget av millioner på millioner av klosser – og å reise dit med Stena Line er halve moroa!

 

Bestill fergen og overnattingen din samtidig med Sembo.

 

LEGOLAND® ligger bare en vakker kjøretur fra våre havner i Frederikshavn og Grenaa. Det er én av de fem attraksjonene du i Billund i Midt-Jyllands Billund. 

 

LEGOLAND® er bygget rett ved siden av den opprinnelige LEGO®-fabrikken og er en drøm for alle som har brukt tid på å klikke sammen klosser. Denne oppslukende temaparken er stimulerende både for kropp og sinn, og den har over 30 spennende ting å gjøre som holder adrenalinet i gang og gir endeløse muligheter til å bli en mesterbygger hele veien gjennom parken. 

 

Du vil finne noe magisk rundt hvert hjørne mens du undersøker miniatyrbygninger og nøye konstruerte og detaljerte fantasiverdener laget med mer enn 75 millioner LEGO®-klosser. Det er til og med byggestasjoner og opplevelser gjennom hele parken for de som blir inspirerte, bl.a. den nye Ferrari bygge- og kjøreattraksjonen som åpner 18. mai 2023.  

 

Hvert av LEGOLANDs® 10 fantasiområder passer for alle aldre, og de fleste attraksjonene er tilpasset for barn under 100 cm. Skli ned vannfall og møt cowboys i den Ville Vesten-liknende LEGOREDO Town. Test dine ninja-ferdigheter i Ninjago-verdenen, kjør forbi prinsesser om bord i en berg-og-dal-bane i Riddernes kongerike og svev over alle de elskede karakterene i The LEGO® Movie™-verdenen. Det er til og med et DUPLO®-land designet spesifikt for yngre besøkende.

 

Enten du er her for å ha en dag full av moro, bo på LEGOLAND® Castle Hotel eller overnatte i Holiday Village, er LEGOLAND® mye mer enn en temapark. Både for barn og voksne er dette et fantastisk sted.

 

Bestill fergen og overnattingen din samtidig med Sembo.

Har du noen gang lurt på hvordan det ville være å bo i ditt favoritt-LEGO®-sett? LEGOLAND® temapark gjør fantasien til virkelighet ved å ønske velkommen gjester til en verden som er bygget av millioner på millioner av klosser – og...

Les mer Les mindre

Velg ruten din 

Et helt land bygget av 75 millioner klosser!

Spar opptil 20 %

Bilde av overnattingsstedet

Lalandia Billund

Bilde av overnattingsstedet

Hotel LEGOLAND®

Bilde av overnattingsstedet

Hotel Svanen

Bilde av overnattingsstedet

Refborg Billund Hotel

Velg ruten din 

Et helt land bygget av 75 millioner klosser!

Spar opptil 20 %

Utforsk flere reisemål

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.