The Reef Water Hotel i Frederikshavn, Danmark

En tropisk ferie er nærmere enn du tror. The Reef Hotel i hjertet av Frederikshavn er delvis resort, delvis badeland og 100% lykke – og med Stena Line er halve moroa reisen dit.

 

Med sine tropiske temperaturer, mange bassenger, boblebad og vannsklier, er Reef et innendørs strandhotell med sommer hele året. Plask, ha det gøy og skap minner i badelandet og lekerommet, og gjør deg klar til fest. Calypso restaurant byr på spennende karibiske retter, mens Det Gule Parkhus serverer sesongbaserte retter i et rustikk og elegant miljø. Og Lobster Bob's og Sundeck tilbyr forfriskende drikker – perfekte å nippe til ved bassenget.

 

Rommene på The Reef byr på komforten du forventer av Scandic Hotels. Du finner hyggelige standardrom, store rom for store familier og til og med en mastersuite med utsikt over havnen. Og du vil få høy standard og en herlig frokostbuffé, uansett hva du bestiller.

 

Stena Danica, Stena Vinga og Stena Jutlandica tilbyr flere daglige avganger til Frederikshavn, slik at du kan handle, spise godt og leke på vei til din tropiske ferie. Og når skipet er i havn, er inngangen til denne delen av paradis en kort spasertur unna!

 

The Reefs sentrale beliggenhet er perfekt for å utforske området med bil og til fots. Gå en tur i Frederikshavns sjarmerende bysentrum eller fortsett turen rundt på Jylland. Eller bare len deg tilbake, slapp av og bli på resorten. Med så mye å gjøre på The Reef, er det forståelig at du ønsker å bli på din egen personlige «øy».

 

Bestill fergen og hotellet ditt sammen med Sembo!

 

Skoler kan ta med hele klassen på fergetur fra Gøteborg til Frederikshavn og oppleve et karibisk vanneventyr på The Reef! Vi har gode priser for skoleturer, og de inkluderer fergeturen med buss, hotellopphold med frokost og ubegrenset adgang til badeland. Høres det fristende ut?  Kontakt The Reef direkte på q.reef@strawberry.dk for mer informasjon. 

En tropisk ferie er nærmere enn du tror. The Reef Hotel i hjertet av Frederikshavn er delvis resort, delvis badeland og 100% lykke – og med Stena Line er halve moroa reisen dit.

 

Med sine tropiske temperaturer, mange bassenger, boblebad...

Les mer Les mindre

En tropisk ferie venter deg … i Danmark

En tropisk ferie venter deg … i Danmark

Utforsk flere reisemål

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.