Finn pris & book

Danskebåten,TV-serien om Stena Saga

Danskebåten, en TV-serie på TVNorge om livet om bord på Stena Saga.


Tv-serie innspilling på Stena Saga
Nå spilles det inn nye episoder av TVNorge-serien 'Danskebåten'

Fram til midten av juni 2018 filmer Rakett TV nye episoder til TVNorge-serien 'Danskebåten', som handler om livet ombord på Stena Saga. Derfor vil du nok treffe på et TV-crew om bord.

 

Mens de reisende koser seg om bord på båten, følger tv-teamet de ansatte og dokumenterer de forskjellige jobbene som gjøres på overfarten. Man vil også filme noen av gjestene om bord på båten, da vil man på forhånd avtale med hver enkelt at det er greit med filming. De ansatte og gjester vi har avtalt å filme vil være seriens hovedfokus.

 

All filming er avklart med Stena Line og ingen som ikke har gitt skriftlig tillatelse blir filmet.

Om du har spørsmål angående produksjonen, send oss en epost: baaten@rakett.tv

Serien sendes på TVNorge i løpet av 2018 og 2019.

Danskebåten

Høsten 2017 har TVNorge sammen med Rakett TV filmet livet ombord på Stena Saga. Resultatet er 48 episoder om menneskene som jobber ombord, passasjerene og den daglige reisen mellom Norge og Danmark.

Serien hadde premiere 26. februar 2018 og de første 24 episodene ble vist våren 2018. De neste 24 episodene vises til høsten. 

 

I TV-serien Danskebåten blir vi kjent med fartøy, besetning og gjester på Stena Saga, båten som har daglig overfart mellom Oslo og Frederikshavn. Vi blir kjent med alt fra folkene i maskinrommet til kapteinen på broen og resten av mannskapet, mens de alle arbeider for at passasjerene skal få en så fin reise som mulig. Selvfølgelig blir det også møter med mange av våre hyggelig gjester ombord.

 

TV-serien Danskebåten vises på TVNorge mandag - torsdag kl. 20.00.
Reprise påfølgende dag kl. 19.30.

 

Her finner du programmets nettside.

 

Det kommer en ny sesong med 'Danskebåten i 2019. Fram til ca. midten av juli filmes disse episodene og du vil derfor kunne treffe på et film crew om bord. All filming er avklart med Stena Line og bare gjester som har gitt skriftlig samtykke blir filmet.