LEGOLAND® Billund Resort

Et helt land bygget av 75 millioner klosser!

 

LEGOLAND® er en attraksjon i verdensklasse som ligger rett ved siden av den opprinnelige LEGO®-fabrikken, og er en drøm som går i oppfyllelse for alle som noen gang har brukt tid på å sette sammen byggeklosser.

 

Du vil umiddelbart føle at du har vandret inn i verdens største LEGO®-sett når du går gjennom portene – ett laget av 75 millioner fargerike klosser. Med mer enn 30 karuseller for å holde adrenalinet i gang og uendelige muligheter til å bli byggmester på en av byggeattraksjonene, er det et sted hvor fantasien kan løpe løpsk mens spenningen sitrer.

 

I denne oppslukende og fargerike verdenen eksisterer miniatyrversjoner av verdensberømte bygninger og komplekse fantasiverdener side om side. Du vil stupe ned fossefall og møte cowboyer i den ville vesten-inspirerte LEGOREDO Town®, teste ninja-ferdighetene dine i NINJAGO World®, og suse forbi riddere og prinsesser på en berg-og-dalbane i Knights Kingdom®. Du kan også dra inn i The LEGO® Movie, der du møter elskede figurer mens du svever over kjente filmscener om bord i banebrytende karuseller.

 

Bestill fergen og overnattingen din samtidig med Sembo, og spar opptil 20 %!

 

Hvert av LEGOLANDs® ti unike temaområder passer for alle aldersgrupper, og de fleste karusellene er egnet for barn under 100 cm. Det finnes til og med et DUPLO Land® som er spesielt utformet til glede for yngre gjester.

 

Med åtte nye LEGO®-byggeattraksjoner klare i 2022, er det tilsynelatende ingen grense for moroa. Her er det endeløse muligheter til å stoppe og bygge ditt eget mesterverk – inkludert muligheten til å lage havskapninger på bunnen av Great LEGO® Reef og konstruere racerbåter for å seile nedover flere elver.

 

LEGOLAND® er ikke bare en fornøyelsespark – det er en sjanse til å føle at du har krympet deg selv for å utforske favorittene dine blant LEGO®-verdenene. Det er et sted hvor det er fantastisk å være for alle som noen gang har kikket på noen plastklosser og sett et uendelig potensial for å skape.

 

Slik kommer du dit

 

Billund ligger i sentrum av vakre Jylland, ca. 270 kilometer vest for København. Stena Line tilbyr to fergeruter til Danmark fra Sverige som tar deg til en kort kjøreavstand.

 

Reisende med avreise fra Göteborg ankommer den nordlige kystbyen Frederikshavn. Herfra tar det tre timer med bil gjennom hjertet av Danmark til Billund. Gjester som reiser fra Halmstad ankommer den østlige kystbyen Grenaa, som er en enkel og naturskjønn totimers kjøretur fra Billund. Begge rutene er bil- og campingvognvennlige, og begge tilbyr maksimal komfort og frisk sjøluft mens du seiler til destinasjonen din.

 

Bestill fergen og overnattingen din samtidig med Sembo, og spar opptil 20 %!

Et helt land bygget av 75 millioner klosser!

 

LEGOLAND® er en attraksjon i verdensklasse som ligger rett ved siden av den opprinnelige LEGO®-fabrikken, og er en drøm som går i oppfyllelse for alle som noen gang har brukt tid på å sette sammen byggeklosser.

 

Du vil umiddelbart føle at du har vandret inn i verdens største LEGO®-sett når du går gjennom portene – ett laget av 75 millioner fargerike klosser. Med mer enn 30 karuseller for å holde adrenalinet i gang og uendelige muligheter til å bli byggmester på en av byggeattraksjonene, er det et sted hvor fantasien kan løpe...

Les mer Les mindre

Velg ruten din 

Nyt en tur til Danmark

Spar opptil 20 %

ATTRAKSJONER I NÆRHETEN

 

LEGOLAND®  er Billunds mest berømte attraksjon, men det er mye mer å se og gjøre mens du er her!

LEGO®-opplevelsen strekker seg utenfor LEGOLAND® sine vegger takket være LEGO® House – en praktisk, kreativ lekeplass der 25 millioner byggeklosser er til rådighet for at du kan skape ditt eget mesterverk. «Home of the Brick» er et massivt monument for kreativitet med seks opplevelsesområder, ni takterrasser og flere lekeplasser som venter på å stimulere fantasien din. Kjøp billetten din hos legohouse.com for å sikre deg plass og spare penger!

Du forventer ikke å komme til Danmark og finne et tropisk paradis, men det er likevel akkurat det du gjør på Lalandia® Aquadome™. Denne attraksjonen er Skandinavias største vannpark og har spennende vannsklier, avslappende grotter og plaskebassenger, samt muligheter for å slappe av under svaiende palmer mens du nyter temperaturer rundt 30 grader året rundt. Lek i Monky Tonky Land, eller prøv bowling, minigolf og skøyter før du avslutter dagen med et smakfullt måltid på en av restaurantene på Lalandia® Plaza. Inngang til bade- og lekeområdet er inkludert når du bor på Lalandia®.

Blant de frodige skogene utenfor Billund ligger WOW PARK skjult – en oppslukende opplevelse som gjenskaper naturen som en stor lekeplass. En dag i WOW PARK er til glede for hele familien, over og under bakken. Bruk hengebroene for å komme til tretopphyttene som er 14 meter over bakken, og skli deretter ned til bakken i full fart for å oppdage underjordiske tunneler. Med 40 fotballbaner med spenning er «WOW» en underdrivelse. 

LEGOLAND® er kjent for å være et sted der drager, pirater, prinsesser, unikittier og ninjaer kommer sammen. Men i tillegg kan Givskud Zoo, kun 20 minutter unna, by på mye til den ville siden din: Neshorn, sebraer, løver, giraffer og andre dyr er alle klare til å hjelpe deg med å komme tett på naturen. Dyreparken kan utforskes til fots eller på en selvguidet bilsafari – men se opp for forhistoriske skapninger som ligger på lur i dinosaurparken, der gammel historie kommer brølende inn i den moderne tidsalderen. 


Hvor kan du bo?

 

LEGOLAND® er en av Danmarks beste destinasjoner med besøkende fra hele verden. Derfor finnes det mange utmerkede alternativer for overnatting i nærheten. Ikke glem at du sparer mye når du bestiller fergen og overnattingen samtidig! 

 

LEGOLAND® Billund

Ditt LEGO®-eventyr trenger ikke å ta slutt når du forlater LEGOLAND®. Hotel LEGOLAND® gir deg en 4-stjerners opplevelse midt i moroa, med fargerike temarom som lar deg bo som en pirat, ninja, prinsesse eller eventyrer under oppholdet.

 

Ved parkens inngang tar LEGOLAND® Castle Hotel deg med til en verden av trollmenn, riddere og drager inne i et gigantisk LEGO®-palass. På LEGOLAND® Holiday Village finner du Pirates' Inn Motel, i tillegg til tema-hytter som er perfekte for lengre opphold.

 

For de som er ute etter mer tradisjonelle innkvarteringer i roligere omgivelser, finnes det også klassiske danske vertshus i Billund.

 

LEGOLAND® Camping

De som tar fergen til Billund med en campingvogn på slep vil finne mange steder å campe nær parken. Men for de som ønsker å beholde LEGO®-opplevelsen på kveldstid, tilbyr LEGOLAND® steder å sette opp telt og parkere campingvogner og -biler i Holiday Village. Det er også mulighet til å leie en tipi, eller oppgradere til en hytte på stedet.

 

Andre overnattingsmuligheter nær LEGOLAND®

LEGOLAND® er kanskje hoveddestinasjonen din, men den er omgitt av noen av Danmarks karakteristiske småbyer. Utforsk nærliggende Kolding og Vejle for en smak av dansk gjestfrihet, med rikelige muligheter til å leie rom i klassiske danske vertshus, bestille feriehus – eller til og med bo i et slott.

Velg ruten din 

Nyt en tur til Danmark

Spar opptil 20 %

Reise
Reis tilbake

Utforsk flere reisemål

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger du hjelp med bestillingen din? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.