Reis til LEGOLAND® Billund Resort

I dette vakre senteret på Jylland er ninjaer, prinsesser og ville dyr klare til å leke. En tropisk oase gir varme selv midtvinters. De spennende tingene å gjøre går fra berg-og-dal-bane til utforsking høyt oppe. Alt ligger der og venter på deg og familien ved LEGOLAND® Billund Resort

 

Bestill fergen og overnattingen din samtidig med Sembo.

 

Billund ligger en vakker kjøretur fra Grenaa og Frederikshavn. Det er fødestedet til LEGO® – og dette området tilbyr fem flotte attraksjoner i en vakker dansk destinasjon. I Billund finner du LEGOLAND® temapark, det fantasifokuserte LEGO® House, den tropiske resorten Lalandia, WOW Park med utendørsopplevelsene og Givskud Zoo.

 

Hvilken som helst av disse attraksjonene ville gjøre Billund til et flott sted å besøke. Sammen gjør de dette til et sted i Danmark som må ses for folk i alle aldre – og reisen dit er halve moroa med Stena Line.

 

Les mer om Billunds beste destinasjoner nedenfor, og gjør deg klar til å oppleve de fem attraksjonene i én uforglemmelig destinasjon.

 

LEGOLAND® Billund

Hovedattraksjonen er selvsagt LEGOLAND® selv. Det er en utstrakt temapark som i hovedsak føles som en serie gigantiske, utforskbare LEGO®-sett. Med mer enn 30 attraksjoner fordelt på ni distinkte tematiske fantasiområder, er dette et sted hvor glede og spenning har gått sammen med grenseløs fantasi i å skape noe for alle aldre.

 

Les mer om LEGOLAND®.

 

LEGO® House

LEGO® House ble bygget i 2017, og er en ultramoderne, kreativ lekeplass der 25 millioner klosser venter på at du skal omdanne dem til dine personlige mesterverk. «Klossehuset» har seks opplevelsesområder, ni takterrasser, en interaktiv restaurant og mye, mye mer.

 

Les mer om LEGO® House.

 

Lalandia® Resort

Lalandia er en full-service resort som venter på å ønske deg velkommen til et tropisk paradis rett i hjertet av Billund. Sammen med luksusrom og god mat er strandhotellet hjemmet til Aquadome, Skandinavias største vannpark med vannsklier, grotter, eventyrbassenger med mer. Du vil også finne bowling, minigolf og en skøytebane i Winter World. Dette er virkelig et sted der hele familien kan ha det moro, feste og slappe av sammen.

 

Les mer om Lalandia.

 

WOW Park

Skjult i de frodige skogene utenfor Billund ligger WOW PARK – en spennende opplevelse som bruker naturen som en stor lekeplass. En dag i WOW PARK er en dag både over og under bakken – til glede for hele familien. Bruk hengebroene for å komme til hyttene i tretoppene 14 m over bakken og skli ned til bakken igjen i full fart for å oppdage de underjordiske tunnelene. «WOW» er bare fornavnet!

 

Les mer om WOW Park.

 

Givskud Zoo – Zootopia

 

Givskud Zoo – Zootopia ligger bare 20 minutter fra inngangen til LEGOLAND® og vil appellere til din ville side. Dyreparken har neshorn, sebraer, løver, giraffer og andre dyr. Den kan utforskes til fots eller på en selv-guidet bilsafari. Og se opp for forhistoriske skapninger som ligger på lur i dinosaurus-parken, der gammel historie kommer brølende inn i den moderne tidsalderen.

 

Les mer om Givskud Zoo.

 

Bestill fergen og overnattingen din samtidig med Sembo.

I dette vakre senteret på Jylland er ninjaer, prinsesser og ville dyr klare til å leke. En tropisk oase gir varme selv midtvinters. De spennende tingene å gjøre går fra berg-og-dal-bane til utforsking høyt oppe. Alt ligger der og venter...

Les mer Les mindre

1 destinasjon, 5 flotte attraksjoner

LEGOLAND® Billund Resort

Spar opptil 20 %

Bilde av overnattingsstedet

Lalandia Billund

Bilde av overnattingsstedet

Hotel LEGOLAND®

Bilde av overnattingsstedet

Hotel Svanen

Bilde av overnattingsstedet

Refborg Billund Hotel

ATTRAKSJONER I NÆRHETEN

 

LEGOLAND®  er Billunds mest berømte attraksjon, men det er mye mer å se og gjøre mens du er her!

LEGO®-opplevelsen strekker seg utenfor veggene i LEGOLAND® takket være LEGO® House – en konkret, kreativ lekeplass der 25 millioner byggeklosser er til rådighet slik at alle kan skape sitt eget mesterverk. «Klossens hjem» er et massivt monument for kreativitet som venter på å stimulere fantasien i seks områder med opplevelser, på ni takterrasser og flere lekeplasser. Kjøp billetten din hos legohouse.com for å sikre deg plass og spare penger!

Du forventer kanskje ikke å finne et tropisk paradis i Danmark, men det er akkurat det du gjør på Lalandia® Aquadome™. Denne attraksjonen er Skandinavias største vannpark og har spennende vannsklier, avslappende grotter og bassenger for alle, samt muligheter for å slappe av under svaiende palmer i 30 grader året rundt. Lek i Monky Tonky Land, eller prøv bowling, minigolf og skøyter før du avslutter dagen med et herlig måltid på én av restaurantene på Lalandia® Plaza. Inngang til bade- og lekeområdet er inkludert når du bor på Lalandia®.

Skjult i de frodige skogene utenfor Billund ligger WOW PARK – en spennende opplevelse som bruker naturen som en stor lekeplass. En dag i WOW PARK er en dag både over og under bakken — til glede for hele familien. Bruk hengebroene for å komme til hyttene i tretoppene 14 meter over bakken og skli ned til bakken igjen i full fart for å oppdage de underjordiske tunnelene. Masse spenning på et område på størrelse med 40 fotballbaner der «WOW» bare er fornavnet! 

LEGOLAND® er kjent for å være et sted der drager, pirater, prinsesser, unikittier og ninjaer samles. Men Givskud Zoo, bare 20 minutter unna, kan by på alle de ekte dyrene: Neshorn, sebraer, løver, giraffer og andre dyr — her møter du dem tett på naturen. Dyreparken kan utforskes til fots eller på en bilsafari. Og se opp for forhistoriske skapninger som ligger på lur i dinosaurus-parken, der gammel historie kommer brølende inn i den moderne tidsalderen. 

Bilde av overnattingsstedet

Lalandia Billund

Bilde av overnattingsstedet

Hotel LEGOLAND®

Bilde av overnattingsstedet

Hotel Svanen

Bilde av overnattingsstedet

Refborg Billund Hotel

1 destinasjon, 5 flotte attraksjoner

LEGOLAND® Billund Resort

Spar opptil 20 %

Utforsk flere reisemål

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.