Finn pris & book

JULEMARKEDER I DANMARK

Få julestemning med førjulsshopping i Danmark

Ta en tur til Danmark før jul, og få julestemning med julemarkeder, gode dufter, og hjemmelagede julegaver. 


julemarked
Julemarkeder i Danmark

For mange er julemarkeder i Danmark toppen av julestemning. Boder med hjemmelagede gaver, brente mandler og julemusikk. La julestemningen strømme til samtidig som du får unna litt julegaveshopping. De lokale hjemmelagede gavene fra Danmark skiller seg gjerne ekstra ut under juletreet, og bringer frem juleminner og glede hos mottakeren.

Her har vi samlet et utvalg julemarkeder som det kan være verdt å ta turen innom, i tilfelle du skulle ta turen til Danmark før jul: 

 

JULEMARKED PÅ KNIVHOLDT HOVEDGAARD, FREDERIKSHAVN

Du trenger ikke nødvendigvis reise langt fra båten for å få med deg et av Danmarks kanskje hyggeligste julemarkeder. Den andre helgen i desember er det duket for julemarked på Knivholdt Hovedgaard, like vest for Frederikshavn ved hovedveien til Hjørring. Den gamle gården fra 1700-tallet blir pyntet til jul og fylt til randen med boder og julestemning. Her vil du finne alt fra hjemmelagde søtsaker og julepynt til lokale juletrær.

Når: 30. november og 1. desember 2019
Les mer om julemarkedet på Knivholdt Hovedgaard >

JULEMARKEDET PÅ GAMMELTORV, AALBORG 

En times kjøring fra Frederikshavn finner du julemarkedet på Gammeltorv i Aalbord. Lukk øynene og kjenn lukten av fersk julebakst, brente mandler, grønne julegraner og gløgg. I tillegg til en rekke stemningsfulle boder har de også en skøytebane slik at du kan finne frem julestemningen og nyte førjulstiden med venner og familie. 

Når: 15. november - 23. desember 2019
Les mer om julemarkedet på Gammeltorv Aalborg >

JULEMARKED I REBILD BAKKER

Første søndag i advent inviteres det til utendørs julemarked ved Rebild Bakker. I de hyggelige bodede gjemmer det seg en rekke julenisser, juleengler, julepynt, julekort og julegaver. Du finner også herlige juleepler, klassiske brente mandler, lys, filtede nisser, hjemmestrikkede votter, glasskunst og mye mer. Skulle du bli litt sulten eller tørst underveis kan de friste med nystekte pannekaker, varm kakao og deilige grillede pølser. 

Når: Første søndag i advent (1. desember 2019)

Les mer om julemarkedet i Rebild Bakker her >

 

JUL I DEN GAMLE BY, AARHUS

Bli med tilbake i tid til julemarked i Den Gamle By. Her har de pyntet med inspirasjon fra de siste fire århundrer, og du kan finne unike gaver i de historiske butikkene eller boder. Hva med å ta en pause med autentisk julemat, godteri og varme drikke? 

Når: 23. november - 5. januar
Les mer om Jul i Den Gamle By her >

Så ta med bilen, eller les mer på infosiden om Frederikshavn terminal for å se hvordan enkelt komme deg til årets julemarkeder. 


For mer info om ting som skjer før jul i Frederikshavn, se Toppenafdanmark.dk/toppenafdanmark/julearrangementer-i-frederikshavn

julemarked