Rebild Bakker nasjonalpark

Nydelige landskaper med en uventet amerikansk vri

 

Jylland-halvøya i Danmark er full av utrolige utendørsområder, og Rebild Bakker nasjonalpark er ett av de mest unike. Naturreservatet på 77 hektar befinner seg en naturskjønn 25 km kjøretur med bil eller sykkel sør for Aalborg, og har en historie ulik alle andres. 

 

Landområdet ble donert for allmennhetens bruk i 1912 av dansk-amerikanske nybyggere. Som del av avtalen ble Rebild Bakker en destinasjon for å feire både dansk og amerikansk kultur. Stedet er mest kjent som hjemsted for Rebildfesten. Dette er én av de største amerikanske fjerde juli-feiringene utenfor USA, og festen tiltrekker seg utstasjonerte og nysgjerrige dansker til Rebild Bakker hver 4. juli.

 

Fargene i dette hedelandskapet er ikke begrenset til rødt, hvitt og blått. Fra det dypgrønne i den omgivende Rold-skogen til pulserende røsslyngblomster og livlige høstfarger, er Rebild Bakker vakker alle årstider. Med et utstrakt nettverk av stier, er det et ideelt sted for turgåere og syklister av alle ferdighetsnivåer – og når vinteren kommer, blir området også en attraktiv destinasjon for langrennsløpere. 

 

Du kan klatre til toppen av Sønderkol for en panoramautsikt over Rebild Bakkers bekker, dyreliv, bakker og daler from 102 meters høyde over havet. Eller utforske kalksteinsbruddet for et underjordisk blikk på områdets enestående geologiske vidundere. Og når sulten melder seg, er det en historisk restaurant som serverer god tradisjonsmat og ikke minst deilige danske kaker.  
 

Området rundt Rebild Bakker er fullt av flotte destinasjoner vel verdt din tid, inkludert den majestetiske Rold-skogen og dens mange severdigheter. Én av de nyeste attraksjonene en kort kjøretur fra parken er REGAN Vest - Danskenes kaldkrigsmuseum. Det var tidligere en atomkrigsbunker skjult 60 meter under skogen, og dette tilfluktsrommet for dommedag ønsker nå besøkende velkommen ikke bare dypt under overflaten, men også tilbake i tiden!

Nydelige landskaper med en uventet amerikansk vri

 

Jylland-halvøya i Danmark er full av utrolige utendørsområder, og Rebild Bakker nasjonalpark er ett av de mest unike. Naturreservatet på 77 hektar befinner seg en naturskjønn 25 km kjøretur med bil eller sykkel sør...

Les mer Les mindre

Velg ruten din ...

Nyt en tur til Danmark

Fra kr 703 én vei, bil og sjåfør

Velg ruten din ...

Nyt en tur til Danmark

Fra kr 703 én vei, bil og sjåfør

Utforsk flere reisemål

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.