Rostock

Vakre Rostock er en livlig havneby med både sjel og personlighet.

 

Du kan enkelt komme dit med ferge med Stena Line fra Trelleborg til Rostock. Ta bilen, reis til Rostock og utforsk alt hva det nordlige Tyskland har å by på. Rostock kombinerer storbyens stemning med praktfull Hansa-arkitektur, en strålende kulturscene, moderne gastronomi og flotte shoppingmuligheter som gjør det til en ideell destinasjon for en kort utflukt eller en lengre ferie. Det er hjemsted til det eldste universitetet i Nord-Europa, middelalderkirker, museer, byporter, tradisjonelle sjøbad og mye mer.

 

Området rundt Kröpeliner Tor Vorstad har mange restauranter, barer og kaféer som du kan nyte – det er et fantastisk sted å nyte en drink eller et velsmakende aftensmåltid. Rostock er en utrolig by å shoppe i – fra Doberander Plats til Neuen Markt og fra Universitetsplatsen til havnen med sine gågater, som for eksempel Kröperliner Strasse. I Gamlebyen kan du besøke middelalderkirken Santa Maria og se det astronomiske uret som daterer seg til 1472. Ta en tur til Warnemünde med de tradisjonelle sjøbadene, fargerike boder, små butikker og populære restauranter og kaféer. Ta en makelig tur på Graal–Müritz og nyt utsikten ut over Østersjøen. Om kvelden brukes ofte moloen av lokale fiskere og på dagtid kan du hoppe om bord på en ferge og utforske Østersjøen mer. I juli hvert år avholdes Seebrückenfest-festivalen hvor åpningen av moloen feires med fyrverkeri.

 

Rostock botaniske hage har et arboretum og fantastiske alpine hager. Den har også en japansk hage.

 

For familier er Karls Erlebnis Dorf en rustikk, familievennlig eventyrpark med gokarting, en dyrehage og lekeplass, og en gårdsbutikk. Barna vil elske stedet. Det fantastiske gårdsmarkedet selger hjemmelaget jordbærsyltetøy, nybakt brød, interiør og mye mer. På Rostock Zoo kan du se nesten 1700 dyr fra over 250 forskjellige arter fra hele verden. 

 

Rostock venter på deg! 

Vakre Rostock er en livlig havneby med både sjel og personlighet.

 

Du kan enkelt komme dit med ferge med Stena Line fra Trelleborg til Rostock. Ta bilen, reis til Rostock og utforsk alt hva det nordlige Tyskland har å...

Les mer Les mindre

Velg ruten din ...

Nyt en tur til Tyskland

Fra 499 kr enkel, bil og sjåfør

Bilde av overnattingsstedet

pentahotel Rostock

Velg ruten din ...

Nyt en tur til Tyskland

Fra 499 kr enkel, bil og sjåfør

Utforsk flere reisemål

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.