Finn pris & book

LEGOLAND® - en eventyrreise for hele familien

LEGOLAND® - et eget land bygd med 65 millioner legoklosser!

Utforsk kjente bygninger i miniatyr, føl deg som en cowboy i ville vesten, hils på pirater, prinsesser og mye mer i LEGOLAND®. LEGOLAND® er en drøm for barn i alle aldre. Alle som noen gang har opplevd magien med LEGO® vil bli fortryllet her - også voksne. Av parkens 55 attraksjoner er halvparten tilrettelagt for barn under 100 cm. Alle attraksjoner unntatt trafikkskolen er inkludert i inngangsprisen! 
Ikke gå glipp av årets nyheter: LEGO® MOVIE World.


Movie World - Årets nyhet 2020!

I LEGOLAND® er alt fantastisk for små og store mesterbyggere! Opplev årets nyheter, LEGO® MOVIE™ World, der Emmet og Lucy tar deg med på et nervepirrende oppdrag i en verden uten regler og kjedelige ideer.

Gjør deg klar i Emmets dobbeltdekk sofa og bli sugd inn i LEGO MOVIE-universet med alle sansene dine når du svever over en gigantisk kinoskjerm i Skandinavias første attraksjon i sitt slag i Emmet's Flying Adventure - Masters of Flight.

Emmet, Lucy og alle mesterbyggerene venter på deg i LEGOLAND!

Polarland
Polar Land

Hopp om bord i snøskuteren og ta med familien på en heftig tur med berg-og-dalbanen gjennom de nye store Polar Land, der ville LEGO®dyr og levende pingviner venter.

Atlantis i LEGOLAND
Atlantis By SEA LIFE™


Bli med på en ekspedisjon til den hemmelighetsfulle byen Atlantis By SEA LIFE™. Oppdag en fantastisk undervannsverden med ubåer, skipsvrak, levende haier, tropiske fisker og en skatt med edelstener.

duploland
DUPLO® LAND

Et fargerikt lekeområde på over 500 kvm for de minste. Alt er bygget i DUPLO® - fast 15 ganger større. Attraksjoner: Duplo® Express, Duplo®-fly, LEGONDOL® - har ingen lengdegrense.

The Temple i LEGOLAND
The Temple


Hopp om bord i jeepen, og ta familien med på den villeste skattejakt, hvor dere skyter dere vei gjennom det uhyggelig spennende tempelet, på jakt etter skjulte skatter.


Legoland haunted house
Besøk The Haunted House!

Pust dypt og snikk deg inn i The Haunted House. Under den uhyggelige reise gjennom huset kan du jakte spøkelser i den forheksede speillabyrinten, men pass på at du ikke går deg vill eller ler deg i hjel på turen.
Se filmen hvis du tør »

Legoredo Town
LEGOREDO® TOWN

I LEGOREDO® Town møter dere Ville Vesten midt i fredelige LEGOLAND®. Her kan dere leke med lyslevende revolvermenn, gullgravere, cowboyer og indianere. Dere kan gå en runde i det forheksede spøkelseshuset, hvis dere tør! Du kan også lære å vaske gull og lage en medalje av gullet du finner.

Opplev LEGO® NINJAGO® World!

Gå ikke glipp av denne fantastiske attraksjonen. I nye LEGO® NINJAGO® World kan dere prøve ninjakunnskapen deres og konkurrere mot hverandre
Er du smidig nok til å komme gjennom lloyds laser labyrint? Er du klar for utfordringen i Ninjago The Ride der dere lærer å beherske de fire elementene: ild, luft, jord og is!
Dette må du bare oppleve!