Finn og bestill

LEGOLAND® - en eventyrreise for hele familien

Sjekk våre gunstige pakker til LEGOLAND


Opplev LEGO® NINJAGO® World!

Gå ikke glipp av denne fantastiske attraksjonen. I nye LEGO® NINJAGO® World kan dere prøve ninjakunnskapen deres og konkurrere mot hverandre
Er du smidig nok til å komme gjennom lloyds laser labyrint? Er du klar for utfordringen i Ninjago The Ride der dere lærer å beherske de fire elementene: ild, luft, jord og is!
Dette må du bare oppleve!

Atlantis i LEGOLAND
Atlantis By SEA LIFE™


Bli med på en ekspedisjon til den hemmelighetsfulle byen Atlantis By SEA LIFE™. Oppdag en fantastisk undervannsverden med ubåer, skipsvrak, levende haier, tropiske fisker og en skatt med edelstener.

Polarland i LEGOLAND
Polar Land

Hopp om bord i snøskuteren og ta med familien på en heftig tur med berg-og-dalbanen gjennom de nye store Polar Land, der ville LEGO®dyr og levende pingviner venter.

Starwars i LEGOLAND
STAR WARS™ I MINILAND


Ta med familien til en galaxe langt, langt herifra og opplev Minilands 140 m² stora nye interaktive arena. Aktiver ditt lasersverd og se de kuleste scenene fra alle de 6 filmene og den animerte TV-serien Clone Wars.

The Temple i LEGOLAND
The Temple


Hopp om bord i jeepen, og ta familien med på den villeste skattejakt, hvor dere skyter dere vei gjennom det uhyggelig spennende tempelet, på jakt etter skjulte skatter.


Legoland haunted house
Besøk The Haunted House!

Pust dypt og snikk deg inn i The Haunted House. Under den uhyggelige reise gjennom huset kan du jakte spøkelser i den forheksede speillabyrinten, men pass på at du ikke går deg vill eller ler deg i hjel på turen.
Se filmen hvis du tør »