Givskud Zoo – Zootopia

Ute etter å oppsøke villmarken midt i Danmark? Givskud Zoo er din sjanse til å dra på safari uten å forlate Skandinavia. Det er en av fem store attraksjoner som gjør det å besøke LEGOLAND® Billund Resort til et must for eventyrlystne.

 

Bestill fergen og overnattingen din samtidig med Sembo.

 

Seil med Stena Line til Grenaa eller Frederikshavn, så vil denne villmarksopplevelsen bare være en fin biltur unna. Med en gang du ankommer, vil du komme tett på nesehorn, sebraer, løver, giraffer og andre dyr via forskjellige safariopplevelser.

 

Velg å spasere til fots. Ta en selv-guidet safaritur med bil., Eller ta en buss med en guidet tur. Er du ute etter nærkontakt? Bestill en privat låve for å møte ditt favorittdyr. Ved Givskud Zoo kan du tilpasse opplevelsen til din smak.

 

I tillegg til dyrene har zoo-en forskjellige utstillinger fokusert på natur og bærekraft. Det er også et kjæleområde og en lekeplass for de små og aktiviteter for både små og store besøkende. Det er til og med en mulighet for å bli forhistorisk in dinosaur-parken, som har 50 unike dino-skulpturer som venter på å bli oppdaget.

 

Ønsker du å bli nattaktiv? Den zoologiske parken inkluderer også et herberge og en sjanse til å overnatte ute på «savannen» om sommeren. Å våkne opp til lyden av ulver som hyler er en uforglemmelig opplevelse.

 

Omfavn din ville side med en safaridag du ikke så lett vil glemme – deretter kan du fortsette med å utforske Billund, der LEGOLAND® Billund Resorts fem store attraksjoner sammen gjør det til en destinasjon du ikke vil ønske å gå glipp av.

 

Bestill fergen og overnattingen din samtidig med Sembo.

Ute etter å oppsøke villmarken midt i Danmark? Givskud Zoo er din sjanse til å dra på safari uten å forlate Skandinavia. Det er en av fem store attraksjoner som gjør det å besøke LEGOLAND® Billund Resort til et must...

Les mer Les mindre

Givskud Zoo – Zootopia

På tide å oppsøke villmarken i Danmark

Spar opptil 20 %

Bilde av overnattingsstedet

Lalandia Billund

Bilde av overnattingsstedet

Hotel LEGOLAND®

Bilde av overnattingsstedet

Hotel Svanen

Bilde av overnattingsstedet

Refborg Billund Hotel

Givskud Zoo – Zootopia

På tide å oppsøke villmarken i Danmark

Spar opptil 20 %

Utforsk flere reisemål

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.