Ferge til Halmstad og Grenå

Reis med ferge til Halmstad i Sverige og Grenå i Danmark om bord i Stena Nautica. Mens du er om bord kan du slappe av, nyte et deilig måltid, gjøre et røverkjøp eller to i butikken om bord og ta inn den fantastiske sjøutsikten.  Du vil cruise over på bare 4 timer og 35 minutter og kan velge mellom seilinger på dagtid eller om natten – uansett hva du velger vil du nyte en flotrt reiseopplevelse.

 

Grenå til Halmstad om bord på Stena Nautica

Ta fergen fra Grenå til Halmstad, og du kan se frem til å utforske Sveriges vestkyst. Nyt utendørslivet og det vakre landskapet i Halmstad, hovedstaden i Halland.   

 

Halmstad – hovedstaden i Halland

Halmstad er et populært turistmål med mye å se og gjøre, inkludert shopping, sandstrender, golfbaner, historie og vakker natur. Utforsk Halmstad slott og Möllegårds naturreservat, den fantastiske Danska Fall er ikke å gå glipp av, men også Lynga sanddyne.

 

Cruise fra Halmstad til Grenaa 

Om bord på Stena Nautica kan du se en film, og barna vil elske lekeområdet fylt med LEGO® og vår spillsone.  Spander på deg selv en oppgradering til Stena Plus-salongen eller bestill en lugar for enda mer privatliv og rom for å slappe av. Du vil ankomme klar til å nyte Grenå og området rundt. 

 

Utforsk alt det Grenå har å by på

Når du reiser med ferge fra Halmstad til Grenå vil du ankomme i Midtjylland og herfra kan du utforske alt det Danmark har å by på. Nyt et opphold i Grenå med lange spaserturen på stranden, gode middager og så mye å se og utforske.  Bare en kort kjøretur unna ligger idylliske landsbyer med bindingsverkshus, godt bevarte slott, herskapshus og flotte golfbaner. Utforsk Kattegat sentrum for å se haiene eller for enda mer spenning, besøk Nordens største fornøyelsespark, Djurs Sommerland.

 

Så hvorfor ikke pakke bilen og ta en bilferie med Stena Line?

Reis med ferge til Halmstad i Sverige og Grenå i Danmark om bord i Stena Nautica. Mens du er om...

Les mer Les mindre

Seiling på Stena Nautica

til Halmstad og Grenå

Fra kr 628 /Bil+1

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferger på ruten

  • Stena Nautica

Havnesteder

Havnen i Halmstad på Sveriges vestkyst er svært enkel å nå med motorveitilgang fra nord, sør og øst. Byen er også tilgjengelig med tog og buss, med en shuttlebuss som er tilgjengelig for passasjerer som reiser til fots fra stasjonen til terminalen.

Vis Halmstad havn-side

Grenå havn ved østkysten på Jylland i Danmark ligger i enden av rute 16 og er lett tilgjengelig med bil. Offentlige transportforbindelser er utmerkede og innen gangavstand fra terminalen.

Vis Grenå havn-side

Seiling på Stena Nautica

til Halmstad og Grenå

Fra kr 628 /Bil+1

Reise
Reis tilbake

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger du hjelp med bestillingen din? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.