Ferge til Halmstad og Grenå

Reis med ferge til Halmstad i Sverige og Grenå i Danmark om bord i Stena Nautica. Mens du er om bord kan du slappe av, nyte et deilig måltid, gjøre et røverkjøp eller to i butikken om bord og ta inn den fantastiske sjøutsikten.  Du vil cruise over på bare 4 timer og 35 minutter, og kan velge mellom turer på dagtid eller om natten – uansett hva du velger vil du nyte en flott reiseopplevelse.

 

Du kan ikke reise som fotpassasjer fra Halmstad eller Grenå.

 

Grenå til Halmstad om bord på Stena Nautica

Ta fergen fra Grenå til Halmstad, og du kan se frem til å utforske Sveriges vestkyst. Nyt de vakre omgivelsene og landskapet i Halmstad, hovedstaden i Halland.   

 

Halmstad – hovedstaden i Halland

Halmstad er et populært turistmål med mye å se og gjøre, inkludert shopping, sandstrender, golfbaner, historie og vakker natur. Utforsk Halmstad slott og Möllegårds naturreservat. Den fantastiske Danska Fall bør du ikke gå glipp av, og heller ikke Lynga sanddyn.

 

Cruise fra Halmstad til Grenå 

Om bord på Stena Nautica kan du se en film, og barna vil elske lekeområdet fylt med LEGO® og en spillsone.  Unn deg selv en oppgradering til Stena Plus-salongen, eller bestill en lugar for enda mer privatliv og rom til å slappe av. Du vil ankomme klar til å nyte Grenå og området rundt. 

 

Utforsk alt det Grenå har å by på

Når du reiser med ferge fra Halmstad til Grenå, ankommer du Midtjylland, og herfra kan du utforske alt hva Danmark har å by på. Nyt et opphold i Grenå hvor du kan nyte lange spaserturer på stranden, gode middager og mye å se og utforske.  Bare en kort kjøretur unna ligger idylliske landsbyer med bindingsverkshus, godt bevarte slott, herskapshus og flotte golfbaner. Utforsk Kattegat sentrum for å se haiene, eller for enda mer spenning kan du besøke nordens største fornøyelsespark, Djurs Sommerland.

 

Så hvorfor ikke pakke bilen og dra på bilferie med Stena Line?

Reis med ferge til Halmstad i Sverige og Grenå i Danmark om bord i Stena Nautica. Mens du er om bord kan du slappe av, nyte et deilig måltid, gjøre et røverkjøp eller to i butikken om bord og ta...

Les mer Les mindre

Seilas med Stena Nautica

Halmstad og Grenå

Fra 776 kr enkel, bil og sjåfør

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferge til Halmstad og Grenå

  • Stena Nautica ferry at sea
    Stena Nautica

Havnesteder

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Denmark

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Halmstad havn-side

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Grenå havn-side

Seilas med Stena Nautica

Halmstad og Grenå

Fra 776 kr enkel, bil og sjåfør

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.