Ferge til Cherbourg og Rosslare

Reis direkte til Frankrike og Irland med ferge på Stena Horizon eller Stena Vision og kom av gårde på den enkle måten til Cherbourg og Rosslare! Med de laveste billettprisene og valget mellom seks seilinger hver vei i uken, kan du velge det reisetidspunktet som passer deg best. Det er masse å glede seg over om bord når du reiser til Cherbourg og Rosslare. Nyt et deilig måltid eller en drink i baren. Slapp av i en av våre lugarer med eget bad eller Deluxe-lugarer og kom fram avslappet og opplagt for din videre reise. Stena Vision har også et godt utvalg av lugarer for kjæledyr, og på Stena Horizon kan kjæledyret ditt reise gratis hvis de blir værende i bilen din. Stena Horizon har også tilgjengelige hunderom som kan forhåndsbestilles. Hvorfor ikke skjemme bort deg selv i Stena Visions Pure Nordic Spa når du drar på cruise? En fantastisk opplevelse venter deg!

 

Seil direkte fra Rosslare til Cherbourg

Når du tar en ferge til Cherbourg vil du ankomme direkte i det nordvestlige Frankrike. Fra Cherbourg havn vil du ha direkte tilgang til regionene Normandie og Bretagne, der du kan utforske alle de severdighetene og attraksjonene det nordlige Frankrike har å tilby for en ferie du vil huske.

 

Cherbourg – inngangsporten til Frankrike og videre 

Med obligatoriske attraksjoner som Mont St. Michel og Bayeux-teppet og fantastiske landskap hele veien, er en biltur rundt det nordlige Frankrike noe du ikke bør gå glipp av. Du kan også reise lenger, til Paris, og oppleve de mange attraksjonene i denne forbløffende byen. 

 

Cherbourg til Rosslare – en irsk velkomst venter deg

Ta fergen til Rosslare i Wexford, i Irlands solrike sørøst, og utforsk den vakre kysten med sine bratte klipper og fantastiske landskap. Reis lenger unna med byer som Dublin, Cork og Limerick innen noen få timer med bil fra Rosslare og nyt den irske velkomsten som du garantert vil finne på veien. 

 

Utforsk Irlands Ancient East fra Rosslare 

Dette sørøstlige hjørnet av Irland har historie som ingen annen del av landet. Å besøke Irlands gamle øst er som å åpne en eventyrbok med fortryllende fortellinger. Hovedattraksjonene Waterford, Kilkenny og Wexford har alle blitt formet av sine historiske fortider. I disse frodige landskapene vil du oppleve vakre, grønne beitesteder og fascinerende byer med turbulente historier.

Reis direkte til Frankrike og Irland med ferge på Stena Horizon eller Stena Vision og kom av gårde på den enkle måten til Cherbourg og Rosslare! Med de laveste billettprisene og valget mellom seks seilinger hver vei i uken, kan...

Les mer Les mindre

Seil med Stena Horizon eller Stena Vision

til Cherbourg og Rosslare

Fra kr 2085 én vei, bil, sjåfør og sete

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferger på ruten

  • Stena Horizon ferry docked at port
    Stena Horizon

Havnesteder

Map showing the routes to and from France
Map showing the routes to and from Ireland

Cherbourg-Octeville er en vakker havneby midt i hjertet av det nordlige Frankrike med et fantastisk utvalg av restauranter og barer i tillegg til den flotte havnen.

 

Havnen ligger også i nærheten av noen av Frankrikes beste turistattraksjoner og store byer. Cherbourg ligger kun 1 time fra Bayeux (hjemmet til Bayeux Tapestry) på N13. På 1 time og 30 minutter kan du komme til byen Caen, og en kjøretur på 2 timer vil ta deg til det utrolige Mont Saint-Michel. Paris er 4 timers kjøring unna og er lett tilgjengelig med A13.

Vis Cherbourg havn-side

Rosslare Europort ligger i enden av N25 i Rosslare havn og er tydelig skiltet på alle veiskiltene som fører til havnen. Havnen ligger 20 minutter fra Wexford , 1 time 20 minutter fra Waterford , 1 time 45 minutter fra Kilkenny , 2 timer 15 minutter fra Dublin og 3 timer fra Cork.

 

Rosslare er en liten landsby med et supermarked, bank, hoteller, skysstasjoner, puber og restauranter.

Vis Rosslare havn-side

Seil med Stena Horizon eller Stena Vision

til Cherbourg og Rosslare

Fra kr 2085 én vei, bil, sjåfør og sete

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.