Västervik

En by for enhver sesong

 

Den svenske byen Västervik er et av tre kystområder i provinsen Småland. Den er beskrevet som Sveriges beste sommerby, og er full av attraksjoner, deilig mat og kultur, noe som gjør Västervik til et flott sted å besøke når som helst på året.

 

Besøk et historisk museum som er annerledes når du besøker Hjorteds Mopedmuseum og lærer om mopedens historie.Museet har rundt 140 biler fra 1900-tallet med spesiell vekt på utviklingen på 50-, 60- og 70-tallet. Når du er ferdig med å reise tilbake i tid, gå ut og utforsk kunsten i verdensklasse på den årlige BANK! Gatekunstfestival. Med kunst som dekker over 3500 meter med veggplass, og med noen av de beste gateartistene i verden.

 

Med en mengde butikker som spenner fra uavhengige til handlegater, vil du skjemme deg bort når du besøker Västervik. For røverkjøperne, og for de som elsker gjenstander med historier, er det mange loppemarkeder å nyte, der at du kan få med deg noen brukte godbiter.

 

Det er masse deilig mat å nyte i Västervik, enten det er uformell, fin mat eller familiefavoritter. Spis med stil på Gränsö slott, en moderne, klassisk restaurant, og nyt deilig lokal mat i overdådige omgivelser. Smuggleren er en koselig og intim restaurant som huser ni bord med plass til 36 gjester. For en autentisk opplevelse, prøv kveldens femretters meny som inkluderer lokal mat og vin, og vil få deg til å være mett når du drar.

 

Kom tilbake til naturen, enten det er fiske, kajakkpadling eller fotturer. Det er mange kilometer med landskap å utforske. Med varierte turstier for den erfarne og nybegynneren, kan du se den fantastiske naturen i Västervik.

 

Västervik har tre fantastiske golfbaner som varierer i størrelse, karakter og spill. Føl sjøluften i ansiktet på Västerviks Golfklubb, en 18-hulls bane som dekker park, skog og strand. Utfordre deg selv på en 9-hulls skogbane i Lysingsbadets Golfklubb. Loftahammars Golfklubb er en 9-hulls bane som ligger i kupert skog og parkterreng. Ikke bekymre deg hvis du ikke har pakket køllene dine, da alle tre banene har velutstyrte golfbutikker.

 

Padelsport er enormt i Sverige, og Västervik har tre innendørshaller og flere utendørsbaner. Kjøp en padel og delta i en av de raskest voksende idrettene akkurat nå. Eller hva med et spill golffrisbee? Ja, du leser det riktig, det er en runde golf, men med en frisbee. Alviken Disc Golfbane er en 18-hulls frisbee golfbane og er garantert morsom for alle!

 

Ta en togreise i fortiden og reis på den smalsporede jernbanen mellom Hultsfred og Västervik. Reis hele veien eller stopp på en av de 20 stasjonene under reisen. Bestill en båttur og oppdag Hasselö, Västerviks største og mest befolkede øy. Denne øya er fullpakket med eventyr for alle aldre, og du kan velge mellom barnevennlige strender eller et variert landskap å utforske. Opplev moro under ett tak på Oddis Lekland, spill på lekeplassen eller utfordre vennene dine til et slag LaserGame.

 

Enten det er byekspedisjon, øyhopping eller fort på en av de enorme golfbanene, finnes det noe for enhver smak i Västervik.

En by for enhver sesong

 

Den svenske byen Västervik er et av tre kystområder i provinsen Småland. Den er beskrevet som Sveriges beste sommerby, og er full av attraksjoner, deilig mat og kultur, noe som gjør Västervik til et flott...

Les mer Les mindre

Velg ruten din ...

Nyt en tur til Västervik

Fra 967 kr enkel, bil og sjåfør

Bilde av overnattingsstedet

Hamnhotellet

Bilde av overnattingsstedet

Slottsholmen hotell och restaurang

Velg ruten din ...

Nyt en tur til Västervik

Fra 967 kr enkel, bil og sjåfør

Utforsk flere reisemål

 • Stockholm

  Stockholm kalles «Skjønnheten på vannet» og det er ikke rart – det er en fantastisk og pulserende by med så mye å utforske!

 • Sälen

  Sälen er skiløperens paradis og et fantastisk reisemål året rundt med vakker natur, innsjøer og stier.

 • Åre

  Åre er anerkjent for sine flotte skibakker, shopping, restauranter og barer, og har en ekte storbyatmosfære.

 • Småland

  Hvis du sykler, vandrer, padler i kano eller fisker, vil du forelske deg i naturen i Småland, det er «det ekte Sverige».

 • Halland

  Vakre Halland på Sveriges vestkyst kan skryte av en rik matkultur, fantastisk natur og enda bedre golf!

 • Värmland

  Uansett om du er på utkikk etter spennende friluftseventyr eller stille naturomgivelser, vil du finne det du leter etter i Värmland.

 • Dalsland

  «Sveriges innsjøprovins» er perfekt for naturelskere med sin fantastiske natur og avslappede atmosfære.

 • Höga kusten

  Finn tilbake til naturen når du besøker den Höga kusten og smak på noe av Sveriges beste utendørsliv og rustikke sjarm. 

 • Malmö

  En kystby med kystnær atmosfære, museer du kan utforske, eklektisk shopping og en livlig kulturscene.

 • Kalmar

  Reis gjennom tiden i denne vakre historiske byen.  Utforsk slottet, brosteinsgatene og den sjarmerende gamlebyen. 

 • Öland

  Sveriges sommerøyparadis! Et reisemål med en forskjell, alt er naturlig og unikt vakkert.

 • Glasriket

  Det er så mye å se i Sveriges glassrike! Her finner du Kosta Boda, naturreservater, rolige innsjøer og skoger. 

 • Skåne

  Liten av størrelse, stor i naturlig sjarme. Skåne er et paradis for turgåere og friluftselskere.

 • Karlskrona

  Oppdag en mengde historie og arv, i tillegg til den fantastiske naturlige skjønnheten til øygruppen. 

 • Gøteborg

  Berømt for sine kanaler, frodige boulevarder, kafeer og fantastisk shopping – eventyret venter på deg i Gøteborg!

 • Idre Fjäll

  Fortryllende Idre Fjäll med sin vakre natur, flotte skimuligheter og stier for fotturer er et ideelt reisemål året rundt.

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.